М’ясна страва Інгредієнти: 800 г свинячої вирізки, по склянці міцного чорного чаю і червоного вина, 2 ст. л. солі, 1 ст. л. цукру, перець горошком за смаком.
Легка в приготуванні і гарна на вигляд ситна страва Для тіста: 0,5 л молока, 3 ст. л. цукру, 1 п. сухих дріжджів (або 60 г звичайних), 1,5 ч. л. солі, 30 г олії, 4-5 склянок борошна. Для начинки: довгі сосиски, тертий сир, кетчуп, майонез, кріп. Для змащування: 1 яйце, 2 ст. л. молока.
Смачний торт із медовими коржами і заварним кремом Для коржів: 4 ст. л. меду, 80-100 г вершкового масла, 2 ч. л. соди, 1,5-2 склянки цукру, 4 яйця, дрібка солі, приблизно 5 склянок борошна. Для крему: 1,5 склянки цукру, 1 л молока, 3-4 ст. л. борошна, 250 г вершкового масла.
Тісто: 130 г масла, склянка цукру, 3 яйця, склянка борошна, 3 ч. л. какао. Крем: 300 г масла, 1,5 склянки цукру, 2 склянки молока. 3 ст. л. манки, 1,5-2 лимони. Помадка: 2 ст. л. сметани, 1 ч. л. какао, 3 ст. л. цукру, 5 г масла.
Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.
"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.