Фрітата з цукіні і зеленим горошком Інгредієнти: 4 яйця, 1 невеликий цукіні, 100 г зеленого горошку, 1 цибулина, 1 зубок часнику, 6 ст. л. тертого твердого сиру, 2 ст. л. оливкової олії.Цукіні помила, обсушила і нарізала тонкими кружальцями. Цибулю почистила і нарізала півкільцями, часник подрібнила. У невеликій сковорідці розігріла 1 ст. л. олії, додала цибулю і готувала на малому вогні до м’якості. Тоді додала цукіні, зелений горошок і часник, посолила за смаком і готувала ще 10 хв. Переклала у миску, остудила.
Тим часом трохи збила яйця із дрібкою солі і твердим сиром. Додала яєчну суміш до овочів і перемішала. Решту олії розігріла на сковорідці, акуратно виклала яєчно-овочеву суміш і смажила на малому вогні під покришкою приблизно 15 хв. Потім поклала сковорідку у розігріту духовку на 5-10 хв. до утворення рум’яної скоринки. Вийняла і ще на 5 хвилин залишила страву у сковорідці. Тоді розрізала на порції і подавала до столу.
Мої враження і поради. За цим рецептом ви отримаєте ніжний омлет із вираженим смаком доданих овочів. Підготовка овочів тут дуже вдала, вони зберігають форму і колір, при цьому стають ніжними. Побалуйте своїх рідних легкою вечерею під гарною і назвою "фрітата".
14-07-2012, 09:21
0
6 204