Скумбрія з овочамиІнгредієнти: 2-3 тушки скумбрії, велика морквина, 2 цибулі, сіль, перець, олія.Скумбрію почистити, відрізати голови, ретельно помити і висушити.
Моркву почистити і натерти на великій тертці. Цибулю дрібно нарізати. Обсмажити моркву і цибулю на олії до м’якості.
Рибу покласти на шматок пергаменту підходящого розміру. Викласти підготовлені овочі в середину, акуратно і щільно загорнути рибу у пергамент. Тоді загорнути у фольгу і викласти на деко.
Випікати у духовці приблизно 20 хвилин.
Мої враження і поради. Риба, приготовлена за цим рецептом зберігає всі свої корисні властивості. До того ж вона смакує і в гарячому, і в холодному вигляді.
15-03-2012, 10:01
0
9 733