Weather

Рулет з грибами і шпинатом

Смачні рецепти
6 816
0
Рулет з грибами і шпинатом


Рулет з грибами і шпинатом

Для тіста: 2-2,5 склянки борошна, 1 ст. л. цукру, 40 г вершкового масла, 1,5 склянки молока, 1 ч. л. сухих дріжджів, 1 яйце, сіль, 2 ст. л. олії.
Для начинки: цибулина, 450 г шампіньйонів, 1 великий пучок шпинату, 2-3 ст. л. сметани або майонезу, 3 варені на круто яйця, 1 варене куряче філе, сіль, перець за смаком.


Яйце розділила на білок і жовток. До молока додала сіль, цукор, білок, м’яке вершкове масло, олію, розмішала. Дріжджі змішала з борошном і з’єднала із молочною сумішшю, замісила тісто. Залишила підходити на 30 хв.

Тим часом зробила начинку. Цибулину дрібно нарізала, підсмажила її разом із крупно нарізаними шампіньйонами. Посолила і поперчила за смаком, і смажила до готовності. Шпинат ретельно перебрала, помила і нарізала. Додала шпинат до грибів, перемішала і зняла з вогню. Додала нарізані кубиками варені яйця і куряче м’ясо. Посолила, додала 2 ст. л. майонезу і перемішала.

Тісто розділила на дві частини, кожну розкачала досить тонко, виклала начинку, не доходячи до одного краю 4-5 см, і загорнула рулетом. Защипала краї і виклала на застелене папером для випікання деком швом донизу.

Залишила рулети на 15 хв., щоб підійшли. Тоді змастила жовтком і випікала у розігрітій духовці до рум’яної скоринки.

Мої враження і поради. Рулет за цим рецептом виходить дуже ніжний і смачний. Смакує він і в холодному, і в гарячому вигляді. Можна готувати його і як самостійну другу страву на обід, або як закуску до святкового столу.
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують