add to bookmarks додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Тури з Чернівців Весілля Каталог фірм Форум Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео Форум Юрист-онлайн Погода в Чернівцях
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Публікації "МБ" » ЄВРОМАЙДАН

Медовий торт із чорносливом
Медовий торт із чорносливом

Для тіста: 100 г вершкового масла, 100 г цукру, 2 яйця, 1 склянка меду, 1 ч. л. соди, 350 г борошна.
Для крему: 500 г сметани, 375 г вершків, пачка ванільного пудингу, 100 г цукру.
300 г чорносливу без кісточок.


Змішала масло, цукор, яйця, мед і соду. Поклала на водяну баню і постійно помішувала, доки суміш стала однорідною.

Зняла миску із сумішшю з водяної бані й поступово додала борошно. Ложкою замісила досить рідке тісто. Поклала його на ніч у холодильник, а вранці вийняла і воно ще 3 години стояло за кімнатної температури.

На деко поклала папір для випікання, зверху – кільце від роз’ємної форми. Виклала 2 ст. л. тіста, розмастила його по всій формі.

Випікала в нагрітій до 180 °С духовці до легкого коричневого кольору – приблизно 5 хвилин. Так само спекла решту коржів.

Вибрала із коржів найгірший на вигляд і досушила його у духовці. Потім остудила його і скалкою подрібнила у крихту.

Для крему збила сметану з цукром. Окремо змішала пудинг і вершки, збила суміш на високій швидкості кілька хвилин. Додала сметану й збивала ще 2-3 хвилини.

Чорнослив нарізала смужками.

Корж змастила кремом, виклала частину чорносливу, зверху – наступний корж, повторила для всіх коржів, окрім верхнього. Верхній корж і боки торта обмастила рештою крему. Обсипала крихтою.
Медовий торт із чорносливом

Мої враження і поради. Цей торт раджу готувати до святкового столу. Він сподобається вам і вашим гостям своїм вираженим медово-чорносливовим смаком. Перед вживанням торт варто витримати у холодильнику хоча б ніч. Як і медовий торт, торт із чорносливом вимагає багато часу для приготування, який компенсується чудовим смаком.
Рейтинг:
(голосів: 2)
15-03-2013, 13:20
0 8751

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...
Популярне Коментують
• Новини партнерів
Погода, Новости, загрузка...
• Опитування
Блоги
Міша на допиті і марення біженця з польської дучки. Блог Мостіпаки
Про головні події тижня, що минає - у блозі Олександра Мостіпаки
Про подорожі в часі. Блог Надії Макушинської
Від поштових марок до освіти майбутнього
Чорна пантера

Жанр: фантастика, екшин

Кінотеатр: Чернівці

Сеанси: 09:40 12:05 14:35 19:05
Грифко проти прибульців

Жанр: фантастика, комедія

Кінотеатр: Чернівці

Сеанси: 12:20
П'ятдесят відтінків свободи

Жанр: драма

Кінотеатр: Чернівці

Сеанси: 17:05 21:35
Сламбер: Лабіринти сну

Жанр: жахи

Кінотеатр: Чернівці

Сеанси: 17:40
Новини України