Пиріг «а-ля піца»

Смачні рецепти
6 611
0
Пиріг «а-ля піца»
Пиріг "а-ля піца"

Інгредієнти: 20 г дріжджів, 1 ч. л. цукру, 400 г борошна, 250 мл молока, 70 г вершкового масла, 4 жовтки, дрібка солі, 3 варених яйця, 200 г копченої ковбаси, 150 г копченого м’яса.

Змішала дріжджі, цукор і 2 ст. л. борошна, 3 ст. л. теплого молока, розмішала, залишила опару на 30 хвилин. Змішала решту молока і топлене масло, додала збиті жовтки. В суміш, що підійшла, додала борошно з сіллю, поступово влила молочно-яєчну суміш і ретельно перемішала.

Форму для запікання змастила олією, поклала кружальця яєць, шматочки ковбаси і м’яса.
Вилила тісто на яйця, ковбасу і м’ясо. Залишила постояти 15 хвилин. Потім поклала в духовку і випікала на середньому вогні приблизно 40 хв. Перед подачею на стіл перевернула на тарілку і посипала зеленню.

Мої враження і поради. За цим рецептом ви отримаєте дуже простий у приготуванні смачний пиріг. Тісто у ньому дуже ніжне у пухке. Начинку можна змінювати за своїм бажанням. Для вказаної начинки раджу застелити форму папером для випікання, щоб після перевертання пиріг зберіг свій вигляд.
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:


Logo
“Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” та Foreningen Ukrainian Media Fund Nordic в рамках реалізації проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів” в рамках реалізації
грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа.
Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів”


Copyright 2024. Всі права захищені. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється
при розміщенні посилання (для Інтернет-видань - гіперпосилання) на molbuk.ua. Посилання
(гіперпосилання) обов'язкове в незалежності від повного або часткового використання матеріалів.