add to bookmarks додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Тури з Чернівців Весілля Каталог фірм Форум Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео Форум Юрист-онлайн Погода в Чернівцях
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Публікації "МБ" » ЄВРОМАЙДАН
Молодий буковинець » Смачні рецепти » М’ясо по-французьки

М’ясо по-французьки

М’ясо по-французьки

Інгредієнти: 700 г свинини, 1 кг картоплі, 5 цибулин, 100 г твердого сиру, 150 г води, майонез, сіль, спеції, вершкове масло або олія за смаком.

М’ясо нарізала на порційні шматки. Добре відбила, як на відбивні, натерла сіллю й спеціями, змастила майонезом.

Виклала м’ясо у форму для запікання, змащену олією. Зверху щільно виклала шар нарізаної кільцями цибулі і "намалювала" на ньому сіточку з майонезу.

Зверху на цибулю виклала попередньо почищену й нарізану кружальцями картоплю. Посолила її, приправила спеціями за смаком і теж зробила сіточку з майонезу. Зверху поклала ще трохи нарізаної цибулі. Засипала все тертим сиром.

На сир натерла трохи вершкового масла, залила водою. Запікала у розігрітій духовці приблизно годину, спочатку на великому вогні, а потім на малому.

Мої враження і поради. Цей рецепт "розрекламований" відомим сімейним серіалом "Вороніни", чоловіча частина якого не уявляє свого життя без цієї страви. Зазначу, що страва справді викликає захоплення. Вона годиться і для сімейного обіду у вихідний день, і для святкового столу. Але подавати її доведеться вже на порційних тарілках. Готуючи продукти для цієї страви, врахуйте, що смак залежатиме від якості м’яса, тому варто обирати найкращі філейні частини.
Рейтинг:
(голосів: 0)
17-09-2012, 11:13
0 16 163

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...
• Новини партнерів
Погода, Новости, загрузка...
getLinks(2); ?>
ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі
{slider sliderID='1' category="60" template="default" aviable="global" from="0" limit="3" cache="yes"}
ВІДЕО Переглянути все відео
{slider sliderID='2' category="12" template="default" aviable="global" from="0" limit="3" cache="no"}
• прес-релізи

Провайдер INTELEKT пропонує декілька надійних способів залишатися онлайн незалежно від перебоїв з електропостачанням.
• Опитування
Блоги
«Зараз найгостріша фаза». Блог Ігоря Буркута
Зараз найактивніша фаза російсько-української війни, яка розпочалася ще у 2014 році
Чому всі заздрять українцям? Блог Ярослава Волощука
Не знаю, чи робив хтось дослідження, хто у світі найбільше задоволений своєю владою
Wicked: чародійка

Жанр: фантастика, пригоди

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 12:30 16:10

Жанр: трилер, екшн

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 17:30

Жанр: драма

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 15:30

Жанр: трилер

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 19:10
Новини України