Корзинки з авокадо і сьомгоюДля корзинок: 2 склянки борошна, 200 г маргарину, 200 г сметани.
Для начинки: 100 г вершкового сиру, 1 авокадо, 2 помідори, 200 г слабосоленої сьомги, зелень за смаком.
Просіяла борошно, ножем порізала маргарин із борошном у крихту. Додала сметану, замісила тісто. Сформувала кулю, загорнула її в харчову плівку і поклала у холодильник на 30 хв. Потім розділила тісто на 8 частин. З кожної сформувала ковбаску. Відриваючи шматочки тіста завбільшки з волоський горіх, виклала його у формочки для корзинок. Випікала 7-10 хв. за температури 180 °С. Готові корзинки остудила.
Вершковий сир посолила і поперчила за смаком. Авокадо, помідори і сьомгу нарізала кубиками, авокадо збризнула лимонним соком.
Змасила корзинки вершковим сиром. Виклала авокадо, потім – помідори, зверху – шматочки слабосоленої сьомги. Прикрасила зеленню.
Мої враження і поради. Ця закуска має ефектний вигляд на столі. Якщо використовувати готові корзинки, на приготування витратите зовсім мало часу. За бажанням можна використати й майонез.
9-09-2013, 14:20
0
10 618