add to bookmarks додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Тури з Чернівців Весілля Каталог фірм Форум Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео Форум Юрист-онлайн Погода в Чернівцях
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Публікації "МБ" » ЄВРОМАЙДАН

Салат "Ласунка"
Інгредієнти: 1 копечене куряче стегно, банка консервованої кукурудзи, 400 г шампіньйонів, 2 цибулини, 6-7 яєць, 3 морквини, олія.
Салат «Ласунка»

Шампіньйони почистила і порізала крупними шматками. Цибулю почистила і дрібно нарізала. Посмажила шампіньйони з цибулею в олії до готовності.

Моркву і яйця зварила і почистила.

М’ясо відділила від кісток і нарізала кубиками.

Викладала салат шарами, на кожному малювала сіточку з майонезу:
  • куряче м’ясо;
  • смажені з цибулею шампіньйони;
  • терті на буряковій тертці яйця;
  • терта морква;
  • кукурудза.

Перед подачею салат на кілька годин поклала у холодильник.

Мої враження і поради.
Цей салат дуже смачний, проте він і калорійний. Це варто враховувати тим, хто бажає схуднути. Раджу готувати салат ввечері, напередодні застілля, щоб він як слід настоявся.
Рейтинг:
(голосів: 0)
1-02-2013, 13:04
0 11 845

Теги - рецепти, салати
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...
• Новини партнерів
Погода, Новости, загрузка...