add to bookmarks додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Тури з Чернівців Весілля Каталог фірм Форум Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео Форум Юрист-онлайн Погода в Чернівцях
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Публікації "МБ" » ЄВРОМАЙДАН

Зелені голубці

Зелені голубці

Розмаїття зелені у саду і на городі спонукає до використання її у приготуванні страв.

Для зелених голубців я зібрала у саду молоде світло-зелене листя кінського щавлю. Хоча листя довгасте, розраховувати варто один листок на один голубець. Листя дуже ніжне, тому його не потрібно обробляти окропом. Достатньо лише помити і зрізати грубий хребет.

Відмінність начинки полягає в тому, що рис потрібно відварити до готовності, а не до напівготовності, як для капустяних голубців.

Цибулю і моркву почистила, цибулю дрібно нарізала, моркву потерла на тертці. Потушкувала овочі на олії і додала до рису. Також додала дрібно нарізані кріп і петрушку, м’ясний фарш, посолила і поперчила за смаком. Добре вимішала начинку. Сформувала голубці і склала їх у казанок. Для заливки змішала окріп, сіль, кілька ложок сметани і томатного соусу. Коли голубці закипіли, зменшила вогонь і під покришкою тушкувала приблизно 20 хвилин. Готові голубці подавала зі сметаною.

Мої враження та поради. Зелені голубці – сезонна страва, і потрібно використати час, коли листя ще молоде і світло-зелене. За смаком голубці з кінського щавлю трішки нагадують голубці з кислої капусти. Кислинка листя чудово поєднується з овочево-м’ясним смаком начинки.
Рейтинг:
(голосів: 0)
27-04-2012, 15:20
0 8 895

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...
• Новини партнерів
Погода, Новости, загрузка...
getLinks(2); ?>
ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі
{slider sliderID='1' category="60" template="default" aviable="global" from="0" limit="3" cache="yes"}
ВІДЕО Переглянути все відео
{slider sliderID='2' category="12" template="default" aviable="global" from="0" limit="3" cache="no"}
• прес-релізи

Провайдер INTELEKT пропонує декілька надійних способів залишатися онлайн незалежно від перебоїв з електропостачанням.
• Опитування
Блоги
«Зараз найгостріша фаза». Блог Ігоря Буркута
Зараз найактивніша фаза російсько-української війни, яка розпочалася ще у 2014 році
Чому всі заздрять українцям? Блог Ярослава Волощука
Не знаю, чи робив хтось дослідження, хто у світі найбільше задоволений своєю владою
Wicked: чародійка

Жанр: фантастика, пригоди

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 12:30 16:10

Жанр: трилер, екшн

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 17:30

Жанр: драма

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 15:30

Жанр: трилер

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 19:10
Новини України