add to bookmarks додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Тури з Чернівців Весілля Каталог фірм Форум Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео Форум Юрист-онлайн Погода в Чернівцях
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Публікації "МБ" » ЄВРОМАЙДАН
Молодий буковинець » Смачні рецепти » Класичний ванільний чізкейк

Класичний ванільний чізкейк

Класичний ванільний чізкейк
Тісто: 225 г борошна, 75 г цукру, дрібка ваніліну, сіль, 150 г вершкового масла, 1 яйце.
Начинка: 3 яйця, сіль, 750 г сиру (20% жирності), 125 мл молока, 4 ст. л. лимонного соку, 200 г цукру, 2 пакети ванільного пудингу.

Змішала борошно, цукор, ванілін і сіль, додала м’яке вершкове масло та яйце, замісила тісто. Роз’ємну форму вистелила папером для випікання. Тісто трохи розкачала, згорнула на качалку і виклала у форму, зробивши бортики висотою приблизно три сантиметри. Тісто поколола виделкою і поклала на 30 хвилин у холодильник.

Духовку розігріла до 180 °С.

Білки відділила від жовтків. Збила білки із дрібкою солі у круту піну.

Сир пропустила через м’ясорубку, щоб був одноріднішим. Змішала сир, молоко, жовтки, лимонний сік, цукор і порошок для пудингу. Добре розмішала, тоді долала білки. Обережно, рухами знизу вверх, розмішала білки.

Виклала сирну масу на основу і поклала пиріг у духовку на 50-55 хвилин. Готовий пиріг ще залишила у формі на 30 хвилин, тоді виклала з форми. Остудила й посипала цукровою пудрою.
Класичний ванільний чізкейк

Мої враження і поради.
За цим рецептом виходить класичний чізкейк – високий, ніжний, смачний сирний пиріг. На жаль, у мене не вийшла рум’яна скоринка зверху на сирі. Можливо, через нерівномірний обігрів у духовці – тісто з країв підрум’янилось, а сир залишився білим. Втім, це жодним чином не позначилося на чудовому ванільно-лимонному смаку пирога. Рекомендую звернути увагу на те, що пиріг дуже ніжний і викладати його з форми потрібно дуже обережно, щоб він не розламався і не втратив свого святкового вигляду.
Рейтинг:
(голосів: 0)
30-11-2012, 14:13
0 8 714

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...
• Новини партнерів
Погода, Новости, загрузка...
getLinks(2); ?>
ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі
{slider sliderID='1' category="60" template="default" aviable="global" from="0" limit="3" cache="yes"}
ВІДЕО Переглянути все відео
{slider sliderID='2' category="12" template="default" aviable="global" from="0" limit="3" cache="no"}
• прес-релізи

Провайдер INTELEKT пропонує декілька надійних способів залишатися онлайн незалежно від перебоїв з електропостачанням.
• Опитування
Блоги
«Зараз найгостріша фаза». Блог Ігоря Буркута
Зараз найактивніша фаза російсько-української війни, яка розпочалася ще у 2014 році
Чому всі заздрять українцям? Блог Ярослава Волощука
Не знаю, чи робив хтось дослідження, хто у світі найбільше задоволений своєю владою
Wicked: чародійка

Жанр: фантастика, пригоди

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 12:30 16:10

Жанр: трилер, екшн

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 17:30

Жанр: драма

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 15:30

Жанр: трилер

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 19:10
Новини України