Рулет із лаваша: смачна холодна закускаЦей рецепт був надрукований в одному з номерів "Порадника "МБ". Придбавши тонкий лаваш, вирішила випробувати цю страву.
В упаковці були два великі листи лаваша. Я розрізала їх навпіл по довжині. Змастила майонезом перший лист і посипала його дрібно порізаною зеленню кропу і петрушки (по пучку). Другий змащений майонезом лист лаваша посипала двома порізаними яйцями. Зверху поклала третій лист лаваша і теж змастила майонезом. Цей лист лаваша посипала дрібно нарізаними крабовими паличками (1 упаковка). Четвертий лист змастила майонезом і посипала тертим твердим сиром. Тоді скрутила рулет і туго обмотала його фольгою. Витримала дві години в теплі й поклала в холодильник.
Мої враження та поради. Рулет із лаваша можна використовувати і як холодну закуску, і як самостійну страву, наприклад, на вечерю. Приготувати його легко. Лаваш просочується майонезом і стає м’яким. Крабові палички можна замінити курячим м’ясом чи підсмаженими грибами за вашим смаком.
Раджу туго скручувати рулет або робити його меншим за діаметром. Наступного дня рулет зберіг свій смак і вигляд, тому таку закуску можна готувати заздалегідь.
18-05-2012, 11:37
0
9 054