add to bookmarks додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Тури з Чернівців Весілля Каталог фірм Форум Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео Форум Юрист-онлайн Погода в Чернівцях
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Публікації "МБ" » ЄВРОМАЙДАН

Персиковий пиріг з посипкою

Персиковий пиріг з посипкою

Інгредієнти: 300 г вершкового масла (або маргарину), дрібка солі, 600 г борошна, 1/2 пакетика розпушувача, 270 г цукру, 3 пакетика ванільного цукру, терта цедра лимона, 1 яйце, 50 г меленого мигдалю, 2,5 кг персиків, 250 мл вершків, 1 пакетик загущувача до вершків.

У маленькій каструльці розтопила вершкове масло, залишила його остуджуватися.

Борошно просіяла, додала розпушувач, сіль, цукор, 2 пакетика ванільного цукру, цедру лимона і яйце, ретельно перемішала. Тоді додала тоненьким струменем масло і замісила крихтоподібне тісто.

Деко застелила папером для випікання, виклала туди половину тіста і акуратно притиснула його до дна.

Мигдаль підсмажила на сковорідці і змолола на горіховій тертці. Додала мелений мигдаль до решти тіста і поклала у холодильник.

На персиках зробила ножем хрестоподібні надрізи, облила окропом і зняла шкірку. Кісточки вибрала, м’якоть нарізала невеликими шматочками.

Духовку нагріла до 200 °С. Основу з тіста випікала приблизно 10 хвилин. Зверху коржа рівномірно розклала шматочки фруктів, посипала їх рештою тіста і випікала ще 30-40 хв.

Охолоджені вершки збила в міцну піну із загущувачем, поступово додаючи решту ванільного цукру.

Подавала персиковий пиріг зі збитими вершками.
Персиковий пиріг з посипкою

Мої враження і поради. Неодмінно спробуйте спекти пиріг за цим рецептом! Він гармонійно поєднує в собі легку кислинку хрумкого тіста і приємний солодкий смак персиків. А який аромат по всій квартирі, коли пиріг уже в духовці!!! Зауважу, що якщо оберете для випікання не стандартне деко, а меншу форму для випікання, то шар тіста буде товстішим, а персиків можна брати менше.
Рейтинг:
(голосів: 1)
9-08-2013, 14:51
0 4875

Теги - рецепт пирога, персики, випічка
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...
Популярне Коментують
• Новини партнерів
Погода, Новости, загрузка...
Заходите сюда https://inlet.com.ua/ купить коптильни горячего копчения.
• прес-релізи
Вітаємо працівників легкої промисловості з професійним святом! (на правах реклами)

У цей святковий день особливу шану і повагу висловлюю ветеранам, усе життя яких пов’язане з галуззю. Спасибі вам всім: керівникам підприємств, службовцям, майстрам і робітникам, учнівській молоді та викладачам.
• Опитування
Блоги
Володька під хоругвами і фокус-покус. Блог Мостіпаки
Про головні події минулого тижня - у блозі Олександра Мостіпаки
8 подруг Оушена

Жанр: комедія, кримінал

Кінотеатр: Чернівці

Сеанси: 12:40 19:20
У полоні стихії

Жанр: драма

Кінотеатр: Чернівці

Сеанси: 21:20
Суперсімейка 2

Жанр: боєвик, пригоди, мультфільм

Кінотеатр: Чернівці

Сеанси: 10:30 17:00
Завзяті шахраї

Жанр: комедія

Кінотеатр: Чернівці

Сеанси: 15:20 19:00
Новини України