add to bookmarks додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Тури з Чернівців Весілля Каталог фірм Форум Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео Форум Юрист-онлайн Погода в Чернівцях
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Публікації "МБ" » ЄВРОМАЙДАН
Молодий буковинець » Смачні рецепти » Персиковий пиріг з посипкою

Персиковий пиріг з посипкою

Персиковий пиріг з посипкою

Інгредієнти: 300 г вершкового масла (або маргарину), дрібка солі, 600 г борошна, 1/2 пакетика розпушувача, 270 г цукру, 3 пакетика ванільного цукру, терта цедра лимона, 1 яйце, 50 г меленого мигдалю, 2,5 кг персиків, 250 мл вершків, 1 пакетик загущувача до вершків.

У маленькій каструльці розтопила вершкове масло, залишила його остуджуватися.

Борошно просіяла, додала розпушувач, сіль, цукор, 2 пакетика ванільного цукру, цедру лимона і яйце, ретельно перемішала. Тоді додала тоненьким струменем масло і замісила крихтоподібне тісто.

Деко застелила папером для випікання, виклала туди половину тіста і акуратно притиснула його до дна.

Мигдаль підсмажила на сковорідці і змолола на горіховій тертці. Додала мелений мигдаль до решти тіста і поклала у холодильник.

На персиках зробила ножем хрестоподібні надрізи, облила окропом і зняла шкірку. Кісточки вибрала, м’якоть нарізала невеликими шматочками.

Духовку нагріла до 200 °С. Основу з тіста випікала приблизно 10 хвилин. Зверху коржа рівномірно розклала шматочки фруктів, посипала їх рештою тіста і випікала ще 30-40 хв.

Охолоджені вершки збила в міцну піну із загущувачем, поступово додаючи решту ванільного цукру.

Подавала персиковий пиріг зі збитими вершками.
Персиковий пиріг з посипкою

Мої враження і поради. Неодмінно спробуйте спекти пиріг за цим рецептом! Він гармонійно поєднує в собі легку кислинку хрумкого тіста і приємний солодкий смак персиків. А який аромат по всій квартирі, коли пиріг уже в духовці!!! Зауважу, що якщо оберете для випікання не стандартне деко, а меншу форму для випікання, то шар тіста буде товстішим, а персиків можна брати менше.
Рейтинг:
(голосів: 0)
9-08-2013, 14:51
0 6 098

Теги - рецепт пирога, персики, випічка
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...
• Новини партнерів
Погода, Новости, загрузка...
getLinks(2); ?>
ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі
{slider sliderID='1' category="60" template="default" aviable="global" from="0" limit="3" cache="yes"}
ВІДЕО Переглянути все відео
{slider sliderID='2' category="12" template="default" aviable="global" from="0" limit="3" cache="no"}
• Опитування
Блоги
Чому всі заздрять українцям? Блог Ярослава Волощука
Не знаю, чи робив хтось дослідження, хто у світі найбільше задоволений своєю владою
Замість саміту миру – варіанти капітуляції. Блог Ярослава Волощука
Ви помітили, що останніми днями на єдиному марафоні поменшало розмов про другий та наступні саміти миру?
Wicked: чародійка

Жанр: фантастика, пригоди

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 12:30 16:10

Жанр: трилер, екшн

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 17:30

Жанр: драма

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 15:30

Жанр: трилер

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 19:10
Новини України