RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |

[/i]Заливні яйця до Великоднього столу
Заливні яйця

[i]На 10 шкаралупок: 2 склянки м’ясного бульйону. 20 г желатину, 1 червоний солодкий перець, 70 г кукурудзи, 300 г шинки, кріп.[/i]

Сирі яйця ретельно вимила. З тупої сторони яйця зробила невеличкий отвір і вилила вміст. Обережно промила всередині під проточною водою. Залишила, щоб повністю висохли.

Перець помила, почистила, дрібно нарізала кубиками, як і шинку. У кожну шкаралупку попри стінку поклала гілочку кропу. На саме дно виклала трішки перцю. Тоді подрібнену шинку, кукурудзу. Потім знову перець і повторювала шари до верху заготовки.

Бульйон поперчила і посолила за смаком. Желатин розчинила у бульйоні згідно інструкції на упаковці. Залила бульйоном заготовки і поставила застигати у холодильник на кілька годин.

Із застиглих яєць почистила шкаралупку, як зі звичайних варених.
Заливні яйця до Великоднього столу
[i]Мої враження і поради.[/i] Ця страва така ефектна, що про смак не задумуєшся. А смак її залежить і від смачного бульйону, і від наповнювачів. До речі, у якості останніх можна використати і копчене м’ясо, рибу, варені креветки – на ваш смак. Желатин варто зробити ще тугішим, ніж за інструкцією.
Редактор: Galina
9-04-2012, 10:10
Коментарів 0 Переглядів 9 367



Внаслідок аварії кермувальник загинув на місці події, а пасажир отримав травми

Внаслідок аварії загинули 17-річна дівчина та 30-річний чоловік
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


«По ліки їду дев’ять кілометрів». Блог Людмили Осадчук
Як живуть мешканці села Чорнівка, яке приєднали до Чернівецької територіальної громади
Долар не буде вищим за 47 гривень. Блог Богдана Сторощука
Які будуть ціни, курс долара та інфляція у 2025 році
ВІДЕО Переглянути все відео

Паровоз не курсував уже понад 60 років

Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.

"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.

Кожен маленький гість отримає солодкий подарунок за віршик чи талант. Варто лиш продекламувати віршик чи розповісти, яким чемним був цього року.