add to bookmarks додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Тури з Чернівців Весілля Каталог фірм Форум Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео Форум Юрист-онлайн Погода в Чернівцях
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Публікації "МБ" » ЄВРОМАЙДАН

Цибулевий пиріг
Цибулевий пиріг

Для тіста: 1 склянка борошна, 0,5 пачки "Вершкового" маргарину, 3 ст. л. сметани або кефіру, 0,5 ч. л. соди, погашеної оцтом.
Для начинки: 2 великі цибулини, 2 плавлених сирки (50-55% жирності), 3 яйця, пучок зеленого кропу, сіль, перець за смаком.

Борошно перетерла із маргарином. Потім додала сметану, погашену оцтом соду і замісила тісто. Воно вийшло у вигляді маслянистої грудки. Розділила грудку на дві нерівні частини і поклала у холодильник на 20 хвилин.

Тим часом дрібно нарізала цибулю, потрібна повна півлітрова банка. Залила цибулю окропом і залишила на 20 хв. Тоді злила воду, виклала цибулю на сковорідку, додала трохи олії і присмажила до прозорості. Остудила.

Плавлені сирки натерла на крупній тертці, змішала з остудженою цибулею, додала збиті яйця, дрібно нарізаний зелений кріп. Посолила, поперчила за смаком і ретельно перемішала.

Форму змастила маргарином, присипала борошном. Далі потрібно було розкачати тісто. З цим у мене були проблеми, бо тісто прилипало навіть до посипаного борошном столу. Тому я зібрала його у грудку і вимішувала у борошні, доки воно перестало прилипати до рук. Так само вимісила і другу частину тіста. Більшу розкачала і виклала у форму, сформувавши бортики приблизно 2-2,5 см висотою. Виклала начинку і накрила її зверху розкатаною другою частиною тіста. Щільно защипала краї, проколола верх пирога виделкою в кількох місцях, змастила збитим яйцем.

Випікала 30 хвилин на середньому вогні. Як тільки пиріг відходить від стінок форми – він готовий.

Мої враження і поради. Цей ароматний пиріг напрочуд смачний. У гарячому вигляді його можна використати як гарнір, а у холодному – подати до закусок. Кріп можна не додавати, тоді начинка пирога буде білою.
Рейтинг:
(голосів: 2)
26-10-2012, 14:59
0 23487

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...
Популярне Коментують
• Новини партнерів
Погода, Новости, загрузка...
• прес-релізи
Готуйся до зими вчасно: котли Kronas подбають про тепло в оселі (на правах реклами)

Серпнева спека змушує думати про холод ледь не щомиті... А завбачливі так узагалі вже сьогодні замислюються про зимові морози! А й справді, чому б не обрати опалювальне устаткування прямо зараз?
• Опитування
Блоги
Ти гі…но, нє – ти: прийшов сторож і всіх вигнав. Блог Мостіпаки
Про головні політичні події минулого тижня - у блозі Олександра Мостіпаки
«Нечернівчани» - другий сорт? Блог Галини Олійник
Поділ на "чернівчан" та "нечернівчан" дуже помітний у висловах представників фракції "Рідне місто"
Аксель

Жанр: фантастика, екшн

Кінотеатр: Чернівці

Сеанси: 15:55 19:50
Гірська жінка на війні

Жанр: драма

Кінотеатр: Чернівці

Сеанси: 15:15 19:00
Ті, що вижили


Жанр: драма жахи

Кінотеатр: Чернівці

Сеанси: 17:15 21:00
Мамма Міа! 2

Жанр: мюзикл

Кінотеатр: Чернівці

Сеанси: 10:00
Новини України