add to bookmarks додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Тури з Чернівців Весілля Каталог фірм Форум Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео Форум Юрист-онлайн Погода в Чернівцях
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Публікації "МБ" » ЄВРОМАЙДАН

Цибулевий пиріг
Цибулевий пиріг

Для тіста: 1 склянка борошна, 0,5 пачки "Вершкового" маргарину, 3 ст. л. сметани або кефіру, 0,5 ч. л. соди, погашеної оцтом.
Для начинки: 2 великі цибулини, 2 плавлених сирки (50-55% жирності), 3 яйця, пучок зеленого кропу, сіль, перець за смаком.

Борошно перетерла із маргарином. Потім додала сметану, погашену оцтом соду і замісила тісто. Воно вийшло у вигляді маслянистої грудки. Розділила грудку на дві нерівні частини і поклала у холодильник на 20 хвилин.

Тим часом дрібно нарізала цибулю, потрібна повна півлітрова банка. Залила цибулю окропом і залишила на 20 хв. Тоді злила воду, виклала цибулю на сковорідку, додала трохи олії і присмажила до прозорості. Остудила.

Плавлені сирки натерла на крупній тертці, змішала з остудженою цибулею, додала збиті яйця, дрібно нарізаний зелений кріп. Посолила, поперчила за смаком і ретельно перемішала.

Форму змастила маргарином, присипала борошном. Далі потрібно було розкачати тісто. З цим у мене були проблеми, бо тісто прилипало навіть до посипаного борошном столу. Тому я зібрала його у грудку і вимішувала у борошні, доки воно перестало прилипати до рук. Так само вимісила і другу частину тіста. Більшу розкачала і виклала у форму, сформувавши бортики приблизно 2-2,5 см висотою. Виклала начинку і накрила її зверху розкатаною другою частиною тіста. Щільно защипала краї, проколола верх пирога виделкою в кількох місцях, змастила збитим яйцем.

Випікала 30 хвилин на середньому вогні. Як тільки пиріг відходить від стінок форми – він готовий.

Мої враження і поради. Цей ароматний пиріг напрочуд смачний. У гарячому вигляді його можна використати як гарнір, а у холодному – подати до закусок. Кріп можна не додавати, тоді начинка пирога буде білою.
Рейтинг:
(голосів: 2)
26-10-2012, 14:59
0 28 972

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...
• Новини партнерів
Погода, Новости, загрузка...
getLinks(2); ?>
ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі
{slider sliderID='1' category="60" template="default" aviable="global" from="0" limit="3" cache="yes"}
ВІДЕО Переглянути все відео
{slider sliderID='2' category="12" template="default" aviable="global" from="0" limit="3" cache="no"}
• прес-релізи

Провайдер INTELEKT пропонує декілька надійних способів залишатися онлайн незалежно від перебоїв з електропостачанням.
• Опитування
Блоги
«Зараз найгостріша фаза». Блог Ігоря Буркута
Зараз найактивніша фаза російсько-української війни, яка розпочалася ще у 2014 році
Чому всі заздрять українцям? Блог Ярослава Волощука
Не знаю, чи робив хтось дослідження, хто у світі найбільше задоволений своєю владою
Wicked: чародійка

Жанр: фантастика, пригоди

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 12:30 16:10

Жанр: трилер, екшн

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 17:30

Жанр: драма

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 15:30

Жанр: трилер

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 19:10
Новини України