Для тіста: 100 г вершкового масла, 100 г цукру, 2 яйця, 1 склянка меду, 1 ч. л. соди, 350 г борошна. Крем: 500 г сметани, 375 г вершків, пачка ванільного пудингу, 100 г цукру. 300 г чорносливу без кісточок.
Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.
"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.