Ніжний рулет з курки та грибною начинкою

новини / Смачні рецепти
2 653
0
Ніжний рулет з курки та грибною начинкою

Куряче філе попередньо маринується в йогурті з гірчицею, кисле середовище йогурту (можна замінити сметаною) розм'якшує філе і робить його більш соковитим.

Роками перевірене поєднання курки, печериць і сиру нікого не залишить байдужим, інформує Ukr.Media.



Інгредієнти

- Куряче філе — 2 шт.

- Печериці — 10 шт.

- Цибуля — 1 шт.

- Сир — 30 грамів

- Рослинна олія — ​​2 ст.л.

- Йогурт або сметана — 1 ст.л.

- Гірчиця — 1 ст.л.

- Петрушка — 1 ст.л.

- Часник — 1 зубчик

- Сіль — на свій смак

- Чорний перець — на свій смак

Приготування

1. Відбиваємо куряче філе. Змішуємо йогурт (сметану) з гірчицею, натираємо філе, залишаємо маринуватися.

2. Дрібним кубиком нарізаємо 1 цибулину і гриби.

3. На рослинній олії обсмажуємо цибулю, додаємо гриби та смажимо до готовності.

4. Дрібно нарубаємо петрушку і часник.

5. На тертці натерти сир.

6. Гриби та цибулю солимо на свій смак, додаємо часник, петрушку, сир, перемішуємо і знімаємо з вогню.

7. Філе викладаємо нахлист один на одного і по центру викладаємо начинку і скручуємо рулет. Скріплюємо зубочистками та відправляємо в форму швом вниз.

8. Випікаємо при 180 градусах 20-30 хвилин.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують