Нагетси – це шматочки соковитого курячого філе в паніровці, обсмажені на сковороді або у фритюрі до хрусткої золотистої скоринки.
Приготувати їх удома зовсім нескладно. Однак така закуска є доволі калорійною та не дуже корисною, тому часто вживати її не варто, пише
Уніан.
Курячі нагетси на сковорідці
- Філе куряче - 700 г
- Яйця курячі - 2 шт.
- Сіль - за смаком
- Перець - за смаком
- Паприка - за смаком
- Сухарі паніровочні
- Олія соняшникова
Нарізати куряче філе невеликими шматочками. У тарілці збити вилочкою 2 яйця.
Для паніровки змішати панірувальні сухарі, сіль, перець і паприку.
Розігріти олію в сковорідці.
Вмокнути шматочок курки в яєчну суміш, потім – у паніровку. Смажити курячі нагетси до золотистої скоринки. Готові нагетси перекласти на тарілку, застелену паперовим рушником, щоб позбутися зайвого жиру. Курячі нагетси готові.
Курячі нагетси з сиром на сковорідці
- Курячі грудки - 400 г
- Твердий сир - 200 г
- Курячі яйця - 1 шт.
- Молоко - 100 мл
- Панірувальні сухарі - 100 г
- Рослинна олія - 50 мл
- Сіль - 1 ч.л.
- Часник (молотий) - 0,5 ч.л. (або 4 головки свіжого)
Куряче філе нарізати великими кубиками.
Приготування соусу. У мисці розмішати яйце з молоком, меленим часником, сіллю та перцем.
В окремому посуді підготувати панірувальні сухарі.
Нарізати сир кубиками, вчетверо меншими від кубиків нарізаного м'яса. Зробити в кожному шматку філе надріз і вкласти туди кубик сиру. Просуньте його глибше всередину м'яса. Посолити та поперчити фаршироване філе (для отримання більш ніжних нагетсів, цього не робити).
Умокнути кожен шматочок філе в соус, а потім обваляти в сухарях. Смажити курячі нагетси з сиром на розігрітій сковороді з двох боків до утворення золотистої скоринки.
Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
17-10-2020, 00:45
0
2 036