RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |
Молодий буковинець » новини » Ніжний десерт без цукру, борошна і масла — на смак ніжний та дуже приємний

Ніжний десерт без цукру, борошна і масла — на смак ніжний та дуже приємний

Якщо ви стежите за фігурою, але любите смакоту, то ми пропонуємо приготувати десерт за цим рецептом. У ньому всього 100 калорій на 100 грамів!

Легкий майже дієтичний тортик без борошна, без цукру і без вершкового масла, інформує Ukr.Media.



Інгредієнти

Діаметр форми 18-19 см

- Сир — 600 грамів (можна брати будь-якої жирності, в рецепті нежирний)

- Яйце — 2 шт.

- Мед — 100 грамів (десерт виходить несолодким, можна збільшити до 150-200 грамів)

- Ванілін — на кінчику ножа

- Крохмаль — 40 грамів

- Молоко — 500 грамів (для крему) + 100 грамів (для желатину)

- Желатин — 18-20 грамів

Приготування

1. Желатин залити молоком (100 грамів) і залишити на 10 хвилин, щоб він набряк.

2. Змішати яйця з крохмалем і невеликою кількістю молока. Коли маса стане повністю однорідною, додати молоко що залишилося (всього в кремі 500 грамів молока). Варити на помірному вогні, постійно помішуючи. Коли з'являться перші бульбашки кипіння, заварити крем протягом 30-60 секунд, та зняти з вогню.

3. Набряклий желатин прогріти до температури близько 60 градусів, ні в якому разі не кип'ятити, інакше він втратить свої желеутворювальні властивості.

4. Блендером перебити сир, додати крем і желатин, пробити до повної однорідності.

5. Залити у форму, накрити харчовою плівкою і відправити в холодильник на 6-8 годин до повного застигання.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Редактор: Анна Семьонова
7-10-2020, 01:40
Коментарів 0 Переглядів 1 832

Теги -

Дівчина вчора, 23 листопада, пішла з дому та досі не повернулася
Врятував десятки побратимів: буковинець під обстрілами вивозив товаришів із передової


Андрій Дробко служить водієм батальйону буковинської тероборони


92-річний Аркадій Мардар із Кельменців на все життя запам’ятав ті страшні моменти
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


«Зараз найгостріша фаза». Блог Ігоря Буркута
Зараз найактивніша фаза російсько-української війни, яка розпочалася ще у 2014 році
Чому всі заздрять українцям? Блог Ярослава Волощука
Не знаю, чи робив хтось дослідження, хто у світі найбільше задоволений своєю владою
ВІДЕО Переглянути все відео

Провайдер INTELEKT пропонує декілька надійних способів залишатися онлайн незалежно від перебоїв з електропостачанням.

Уже цієї неділі – 24 листопада – у Чернівцях, за сприянням "Словацько-Українського культурно-освітнього товариства", відбудеться зустріч із представниками освітньої програми Free Student.

22 серпня 2023 року Президент України підписав закон, що стосується обов’язкового облаштування бомбосховищ у новобудовах. Як відреагували на ці зміни забудовники й що вони вважають пріоритетним у процесі зведення своїх новобудов, ми поцікавилися у Василя Воєвідка, генерального директора відділу продажів будівельної компанії "Родоліт".

В Україні є чимало компаній, що працюють в галузі архітектурного проєктування та дизайну. У міру того, як між ними зростає конкуренція, підвищується і професійний рівень архітектурних бюро. Про особливості роботи одного з таких чернівецьких бюро ми розпитали у Дарії Олексюк, операційного директора бюро архітектури та дизайну DAR group&partners.