RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |
Молодий буковинець » новини » Ніжно-повітряні сирники: як приготувати смаколик у духовці

Ніжно-повітряні сирники: як приготувати смаколик у духовці

Сирники – це завжди неймовірно смачно та ароматно. Така страва чудово підійде для всієї родини до сніданку або до приходу гостей.

Інгредієнти для сирників у духовці знадобляться ті ж, що й для смажених на сковорідці сирників, пише Главред.



Однак, на відміну від приготовлених на сковороді, запечені у духовці сирники виходять більш соковитими та менш жирними.

- Запечені в духовці сирники

- Сир - 1 кг

- Борошно - 1 ст.

- Яйце куряче - 1 шт.

- Цукор - 3,5 ст. л.

- Сіль - 0,5 ч. л.

Насамперед потрібно підготувати сир. Якщо він крупинками, потрібно протерти сир через сито або пом'яти його виделкою, щоб позбутися від них.

У сир додати яйце, цукор та сіль. Борошно потрібно просіяти прямо в миску з сирною сумішшю. Добре перемішати.

За бажанням можна додати різні сухофрукти, горіхи, шматочки фруктів, або покласти в центр сирника шматочок шоколадки або банану.

Сформувати з сирної маси невелику кульку й трохи її приплющити. Боки акуратно "прибити" рухами. Викласти сирники на деко, застелене антипригарним килимком.

Відправити їх у розігріту духовку до 180°С і випікати приблизно 15 хвилин. Дістати деко й перевірити кожен сирник – внизу має бути золотисто-коричнева скоринка. Перевернути ті сирники, які вже підпеклися до скоринки. Відправити сирники назад у духовку на 5 хвилин і перевірити їх ще раз. Сирники, які вже готові, можна забирати.

Викласти сирники на блюдо і подавати остиглими. За бажанням їх можна полити будь-яким варенням, сметаною, улюбленим топінгом або згущеним молоком.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Редактор: Анна Семьонова
12-10-2020, 01:40
Коментарів 0 Переглядів 1 305

Теги -

Дівчина вчора, 23 листопада, пішла з дому та досі не повернулася
Врятував десятки побратимів: буковинець під обстрілами вивозив товаришів із передової


Андрій Дробко служить водієм батальйону буковинської тероборони


92-річний Аркадій Мардар із Кельменців на все життя запам’ятав ті страшні моменти
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


«Зараз найгостріша фаза». Блог Ігоря Буркута
Зараз найактивніша фаза російсько-української війни, яка розпочалася ще у 2014 році
Чому всі заздрять українцям? Блог Ярослава Волощука
Не знаю, чи робив хтось дослідження, хто у світі найбільше задоволений своєю владою
ВІДЕО Переглянути все відео

Провайдер INTELEKT пропонує декілька надійних способів залишатися онлайн незалежно від перебоїв з електропостачанням.

Уже цієї неділі – 24 листопада – у Чернівцях, за сприянням "Словацько-Українського культурно-освітнього товариства", відбудеться зустріч із представниками освітньої програми Free Student.

22 серпня 2023 року Президент України підписав закон, що стосується обов’язкового облаштування бомбосховищ у новобудовах. Як відреагували на ці зміни забудовники й що вони вважають пріоритетним у процесі зведення своїх новобудов, ми поцікавилися у Василя Воєвідка, генерального директора відділу продажів будівельної компанії "Родоліт".

В Україні є чимало компаній, що працюють в галузі архітектурного проєктування та дизайну. У міру того, як між ними зростає конкуренція, підвищується і професійний рівень архітектурних бюро. Про особливості роботи одного з таких чернівецьких бюро ми розпитали у Дарії Олексюк, операційного директора бюро архітектури та дизайну DAR group&partners.