RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |


Скоро почнеться сезон гарбузів. Обов’язково спробуйте приготувати ці ароматні гарбузові кексики. Їх можна взяти з собою або почаювати вдома.
20-10-2024, 01:30 Детальніше


Овоч дуже смачно поєднується з сиром та зі шпинатом
20-10-2024, 00:15 Детальніше

Паста Болоньєзе є чудовою стравою, завдяки якій можна нагодувати сім'ю та ще лишиться на потім.
18-10-2024, 00:15 Детальніше

Дуже смачне варення з кизилу готується елементарно просто
17-10-2024, 00:30 Детальніше

Маринований буряк - чудовий різновид консервації для смачної овочевої закуски взимку
16-10-2024, 01:45 Детальніше


Дієтологи в один голос запевнили, що абсолютно безпечно, і навіть корисно, їсти гарбуз щодня
16-10-2024, 01:00 Детальніше

Дуже смачна морква по-корейськи виходить саме так
15-10-2024, 00:45 Детальніше


Несмажена гречка набагато корисніша за коричневу і потребує особливого приготування
14-10-2024, 01:00 Детальніше

Неймовірно простий рецепт Брауні, який під силу навіть кондитерам-початківцям
13-10-2024, 01:00 Детальніше

На його приготування треба менш як годину і все – можна їсти!



12-10-2024, 19:43 Детальніше

Готувати яблучне варення досить просто, але процес має свої особливості
11-10-2024, 00:30 Детальніше

Найбільш особливо смачною є хрумка капуста, в приготуванні якої є свої тонкощі
10-10-2024, 01:45 Детальніше

Запечений гарбуз виходить дуже смачним як у солоному, так і солодкому вигляді
10-10-2024, 00:45 Детальніше

Однак багато людей припускають, що рецепт торта завжди вимагає великих зусиль та багато часу на його приготування
5-10-2024, 01:30 Детальніше

Святкувати настання осені можна з сезонною випічкою, наприклад, гарбузовим чизкейком
29-09-2024, 01:15 Детальніше

Суп — поширена перша страва, який зазвичай готують на м'ясному бульйоні, з куркою, свининою чи іншим видом м'яса
29-09-2024, 00:45 Детальніше

Друга назва тетері - "рябко", яку каша отримала через свій колір
28-09-2024, 14:05 Детальніше

Готувати рататуй доволі просто, але в приготуванні страви є свої тонкощі
28-09-2024, 00:30 Детальніше

Приготувати смачний кетчуп можна самостійно
27-09-2024, 23:59 Детальніше

Цієї страви вистачить приблизно на шість порцій і найкраще подавати її одразу після приготування.
25-09-2024, 00:15 Детальніше

Проте крупу можна не лише варити для гарніру, а й додавати в супи або робити з них начинку для вареників
23-09-2024, 01:45 Детальніше

У приготуванні крупи є свої тонкощі й секрети, завдяки яким гречка набуває неперевершеного смаку
19-09-2024, 23:57 Детальніше

Можна приготувати багато котлет на всю сім'ю, навіть якщо фаршу зовсім мало

15-09-2024, 18:20 Детальніше

Окрім томатів, вам треба лише цукор та сіль.
15-09-2024, 01:45 Детальніше
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Можна побачити роботи Тараса Полатайка, Станіслава Туріни, Віолетти Олійник та інших


«По ліки їду дев’ять кілометрів». Блог Людмили Осадчук
Як живуть мешканці села Чорнівка, яке приєднали до Чернівецької територіальної громади
Долар не буде вищим за 47 гривень. Блог Богдана Сторощука
Які будуть ціни, курс долара та інфляція у 2025 році
ВІДЕО Переглянути все відео

Паровоз не курсував уже понад 60 років

Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.

"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.

Кожен маленький гість отримає солодкий подарунок за віршик чи талант. Варто лиш продекламувати віршик чи розповісти, яким чемним був цього року.