Скільки часу смажити яєчню: експертка розповіла про швидкий спосіб приготування

Їжа / Смачні рецепти
1 213
0

Приготувати смажену яєчню доволі складно, особливо коли її потрібно перевертати. Але є спосіб приготувати страву за 45 секунд без необхідності перегортання. Відповідними порадами поділилася засновниця компанії Meags Eggs Меган Вебстер, пише Express.



За її словами, вона застосовує так званий "метод кришки".

"Дозвольте теплу сковороди приготувати низ яйця та накрийте сковороду, щоб розпарити верхню частину", - радить експертка.

Вона підкреслила, що рецепт передбачає "необхідну гімнастику з яйцями" - все, що вам потрібно зробити, - це "дозволити теплу досягти верхньої частини яйця і довести його до готовності, не перевертаючи". Для цього треба розігріти оливкову олію в сковороді на середньому вогні, потім розбити яйце в сковороду і тримати близько хвилини, після чого накрити сковороду кришкою.

"Накрийте сковороду кришкою протягом останніх 45-60 секунд, або поки білок не застигне, а жовток все ще м’який. Щоб перевірити, покрутіть сковородою, щоб побачити, чи жовток все ще коливається. Коли яйце приготували за вашим бажанням, перекладіть яйце на тарілку за допомогою лопатки. Повторіть попередні кроки з другим яйцем", - радить Вебстер.

За її словами, яйця не потрібно перевертати, а це означає, що немає ризику розбити їх, "і ви щоразу отримуватимете ідеально підсмажену яєчню".

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:


Logo
“Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” та Foreningen Ukrainian Media Fund Nordic в рамках реалізації проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів” в рамках реалізації
грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа.
Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів”


Copyright 2024. Всі права захищені. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється
при розміщенні посилання (для Інтернет-видань - гіперпосилання) на molbuk.ua. Посилання
(гіперпосилання) обов'язкове в незалежності від повного або часткового використання матеріалів.