Скільки часу смажити яєчню: експертка розповіла про швидкий спосіб приготування

Їжа / Смачні рецепти
1 361
0

Приготувати смажену яєчню доволі складно, особливо коли її потрібно перевертати. Але є спосіб приготувати страву за 45 секунд без необхідності перегортання. Відповідними порадами поділилася засновниця компанії Meags Eggs Меган Вебстер, пише Express.



За її словами, вона застосовує так званий "метод кришки".

"Дозвольте теплу сковороди приготувати низ яйця та накрийте сковороду, щоб розпарити верхню частину", - радить експертка.

Вона підкреслила, що рецепт передбачає "необхідну гімнастику з яйцями" - все, що вам потрібно зробити, - це "дозволити теплу досягти верхньої частини яйця і довести його до готовності, не перевертаючи". Для цього треба розігріти оливкову олію в сковороді на середньому вогні, потім розбити яйце в сковороду і тримати близько хвилини, після чого накрити сковороду кришкою.

"Накрийте сковороду кришкою протягом останніх 45-60 секунд, або поки білок не застигне, а жовток все ще м’який. Щоб перевірити, покрутіть сковородою, щоб побачити, чи жовток все ще коливається. Коли яйце приготували за вашим бажанням, перекладіть яйце на тарілку за допомогою лопатки. Повторіть попередні кроки з другим яйцем", - радить Вебстер.

За її словами, яйця не потрібно перевертати, а це означає, що немає ризику розбити їх, "і ви щоразу отримуватимете ідеально підсмажену яєчню".

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

0 коментарів

РЕКЛАМА
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
ТОП 10
«Росіяни шукали Бандеру й атовців»: у Чернівцях небайдужі допомогли переселенцеві, який виїхав з окупації
21 776
У Чернівцях приватний перевізник відмовляється від пільгового маршруту: скаржиться на розбиту дорогу
11 077
Опалювальний сезон у Чернівцях відкладається: коли у квартирах стане тепло
10 631
Планові знеструмлення: де на Буковині 21 жовтня не буде світла
8 305
У Чернівцях попрощаються із двома відважними захисниками
8 219
Загинув через вогнепальне поранення: що відомо про відважного захисника з Буковини Бориса Филипчука
6 044
«У хаті рекордна температура – 10 градусів»: чернівчани скаржаться на холод у квартирах
6 021
Буковинський футболіст відіграв у прем'єрлізі за львівський "Рух" 58 хвилин
5 942
Ніколи не бажайте «всього самого найкращого»: чому так не варто казати
5 826
Крав гравій із Черемоша: депутату міськради на Буковині повідомили про підозру
5 537


Logo
“Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” та Foreningen Ukrainian Media Fund Nordic в рамках реалізації проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів” в рамках реалізації
грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа.
Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів”


Copyright 2024. Всі права захищені. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється
при розміщенні посилання (для Інтернет-видань - гіперпосилання) на molbuk.ua. Посилання
(гіперпосилання) обов'язкове в незалежності від повного або часткового використання матеріалів.