RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |


Приготувати смажену яєчню доволі складно, особливо коли її потрібно перевертати. Але є спосіб приготувати страву за 45 секунд без необхідності перегортання. Відповідними порадами поділилася засновниця компанії Meags Eggs Меган Вебстер, пише Express.



За її словами, вона застосовує так званий "метод кришки".

"Дозвольте теплу сковороди приготувати низ яйця та накрийте сковороду, щоб розпарити верхню частину", - радить експертка.

Вона підкреслила, що рецепт передбачає "необхідну гімнастику з яйцями" - все, що вам потрібно зробити, - це "дозволити теплу досягти верхньої частини яйця і довести його до готовності, не перевертаючи". Для цього треба розігріти оливкову олію в сковороді на середньому вогні, потім розбити яйце в сковороду і тримати близько хвилини, після чого накрити сковороду кришкою.

"Накрийте сковороду кришкою протягом останніх 45-60 секунд, або поки білок не застигне, а жовток все ще м’який. Щоб перевірити, покрутіть сковородою, щоб побачити, чи жовток все ще коливається. Коли яйце приготували за вашим бажанням, перекладіть яйце на тарілку за допомогою лопатки. Повторіть попередні кроки з другим яйцем", - радить Вебстер.

За її словами, яйця не потрібно перевертати, а це означає, що немає ризику розбити їх, "і ви щоразу отримуватимете ідеально підсмажену яєчню".

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
8-12-2024, 17:58
Коментарів 0 Переглядів 736


Внаслідок аварії загинули 17-річна дівчина та 30-річний чоловік

Дівчина спакувала потрібні військовим речі в коробки, які так і назвала – "коробка допомоги"
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Можна побачити роботи Тараса Полатайка, Станіслава Туріни, Віолетти Олійник та інших


«По ліки їду дев’ять кілометрів». Блог Людмили Осадчук
Як живуть мешканці села Чорнівка, яке приєднали до Чернівецької територіальної громади
Долар не буде вищим за 47 гривень. Блог Богдана Сторощука
Які будуть ціни, курс долара та інфляція у 2025 році
ВІДЕО Переглянути все відео

Паровоз не курсував уже понад 60 років

Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.

"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.

Кожен маленький гість отримає солодкий подарунок за віршик чи талант. Варто лиш продекламувати віршик чи розповісти, яким чемним був цього року.