RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |



Ароматне імбирне печиво – це не просто смачний десерт, це справжній символ затишку та новорічного настрою. Приготувати його вдома – дуже просто.

Три прості рецепти, з якими ви легко приготуєте смачне імбирне печиво вдома та створите святковий настрій – у матеріалі "Ми-Україна".



Класичне імбирне печиво

Інгредієнти:


Борошно – 300 г

Мед – 100 г

Цукор – 100 г

Масло вершкове – 100 г

Яйце – 1 шт.

Імбир мелений – 1 ч. л.

Кориця – 1 ч. л.

Розпушувач – 1 ч. л.

Приготування:

Розтопіть масло з медом і цукром на повільному вогні.

Змішайте борошно, розпушувач, імбир та корицю.

Додайте яйце до медово-масляної суміші, перемішайте.

З’єднайте сухі й рідкі інгредієнти, замісіть тісто.

Охолодіть тісто 30 хвилин, розкачайте та виріжте печиво формочками.

Випікайте за температури 180°C близько 10-12 хвилин.

Пісне імбирне печиво

Інгредієнти:


Борошно – 300 г

Цукор – 100 г

Мед – 100 г

Рослинна олія – 80 мл

Вода – 50 мл

Імбир мелений – 1 ч. л.

Кориця – 1 ч. л.

Розпушувач – 1 ч. л.

Приготування:

Підігрійте мед з водою, додайте цукор і перемішайте до розчинення.

Змішайте борошно, розпушувач, імбир і корицю.

З’єднайте сухі й рідкі інгредієнти, замісіть тісто.

Розкачайте тісто, виріжте фігурки.

Випікайте в духовці при 180°C 12-15 хвилин.

Шоколадно-імбирне печиво

Інгредієнти:


Борошно – 250 г

Какао-порошок – 50 г

Масло вершкове – 100 г

Цукор – 150 г

Яйце – 1 шт.

Імбир мелений – 1 ч. л

Кориця – 0,5 ч. л

Розпушувач – 1 ч. л

Приготування:

Розітріть масло з цукром, додайте яйце та збийте.

Просійте борошно, какао, розпушувач і спеції.

З’єднайте сухі та рідкі інгредієнти, замісіть м’яке тісто.

Розкачайте тісто й виріжте печиво.

Випікайте 12 хвилин за температури 180°C.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
15-12-2024, 01:45
Коментарів 0 Переглядів 602


Внаслідок аварії загинули 17-річна дівчина та 30-річний чоловік

Дівчина спакувала потрібні військовим речі в коробки, які так і назвала – "коробка допомоги"
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Можна побачити роботи Тараса Полатайка, Станіслава Туріни, Віолетти Олійник та інших


«По ліки їду дев’ять кілометрів». Блог Людмили Осадчук
Як живуть мешканці села Чорнівка, яке приєднали до Чернівецької територіальної громади
Долар не буде вищим за 47 гривень. Блог Богдана Сторощука
Які будуть ціни, курс долара та інфляція у 2025 році
ВІДЕО Переглянути все відео

Паровоз не курсував уже понад 60 років

Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.

"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.

Кожен маленький гість отримає солодкий подарунок за віршик чи талант. Варто лиш продекламувати віршик чи розповісти, яким чемним був цього року.