Як приготувати імбирне печиво до свят – три простих рецепти

новини / Смачні рецепти
991
0


Ароматне імбирне печиво – це не просто смачний десерт, це справжній символ затишку та новорічного настрою. Приготувати його вдома – дуже просто.

Три прості рецепти, з якими ви легко приготуєте смачне імбирне печиво вдома та створите святковий настрій – у матеріалі "Ми-Україна".



Класичне імбирне печиво

Інгредієнти:


Борошно – 300 г

Мед – 100 г

Цукор – 100 г

Масло вершкове – 100 г

Яйце – 1 шт.

Імбир мелений – 1 ч. л.

Кориця – 1 ч. л.

Розпушувач – 1 ч. л.

Приготування:

Розтопіть масло з медом і цукром на повільному вогні.

Змішайте борошно, розпушувач, імбир та корицю.

Додайте яйце до медово-масляної суміші, перемішайте.

З’єднайте сухі й рідкі інгредієнти, замісіть тісто.

Охолодіть тісто 30 хвилин, розкачайте та виріжте печиво формочками.

Випікайте за температури 180°C близько 10-12 хвилин.

Пісне імбирне печиво

Інгредієнти:


Борошно – 300 г

Цукор – 100 г

Мед – 100 г

Рослинна олія – 80 мл

Вода – 50 мл

Імбир мелений – 1 ч. л.

Кориця – 1 ч. л.

Розпушувач – 1 ч. л.

Приготування:

Підігрійте мед з водою, додайте цукор і перемішайте до розчинення.

Змішайте борошно, розпушувач, імбир і корицю.

З’єднайте сухі й рідкі інгредієнти, замісіть тісто.

Розкачайте тісто, виріжте фігурки.

Випікайте в духовці при 180°C 12-15 хвилин.

Шоколадно-імбирне печиво

Інгредієнти:


Борошно – 250 г

Какао-порошок – 50 г

Масло вершкове – 100 г

Цукор – 150 г

Яйце – 1 шт.

Імбир мелений – 1 ч. л

Кориця – 0,5 ч. л

Розпушувач – 1 ч. л

Приготування:

Розітріть масло з цукром, додайте яйце та збийте.

Просійте борошно, какао, розпушувач і спеції.

З’єднайте сухі та рідкі інгредієнти, замісіть м’яке тісто.

Розкачайте тісто й виріжте печиво.

Випікайте 12 хвилин за температури 180°C.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

0 коментарів

РЕКЛАМА
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
ТОП 10
«За місяць робимо до 18 тонн»: як на підприємстві Буковини роблять натуральний сік — відео
38 248
Як квасити капусту: поради жительки Хмельниччини, яка готує її за давнім рецептом
21 274
«Дах – як решето, небо видно!»: на Буковині ветеран АТО просить допомогти із покрівлею
15 122
Проїхав понад 11 тисяч кілометрів на мотоциклі: у Чернівцях зустріли лікаря-мандрівника
11 395
Лікарям повідомили про підозру після смерті одеського мільйонера-забудовника
8 019
Від золотої діадеми до операції “Запад”: краєзнавець оживив історію рідного села на Буковині
6 446
Назвали громади Буковини, які найбільше коштів виділяють на ЗСУ
5 986
Замість спортивного об’єкта - житло: як ділянка під спорт у центрі Чернівців перетворилася на багатоповерхівку
5 560
У селах на Буковині спалах африканської чуми свиней: оголосили карантин
5 331
Повернувся з російського полону і знову пішов на фронт. Історія захисника з Буковини
4 086


Logo
“Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” та Foreningen Ukrainian Media Fund Nordic в рамках реалізації проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів” в рамках реалізації
грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа.
Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів”


Copyright 2024. Всі права захищені. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється
при розміщенні посилання (для Інтернет-видань - гіперпосилання) на molbuk.ua. Посилання
(гіперпосилання) обов'язкове в незалежності від повного або часткового використання матеріалів.