DataLife Engine > новини / Смачні рецепти > Як приготувати імбирне печиво до свят – три простих рецепти

Як приготувати імбирне печиво до свят – три простих рецепти



Ароматне імбирне печиво – це не просто смачний десерт, це справжній символ затишку та новорічного настрою. Приготувати його вдома – дуже просто.

Три прості рецепти, з якими ви легко приготуєте смачне імбирне печиво вдома та створите святковий настрій – у матеріалі "Ми-Україна".

{reklama}

Класичне імбирне печиво

Інгредієнти:


Борошно – 300 г

Мед – 100 г

Цукор – 100 г

Масло вершкове – 100 г

Яйце – 1 шт.

Імбир мелений – 1 ч. л.

Кориця – 1 ч. л.

Розпушувач – 1 ч. л.

Приготування:

Розтопіть масло з медом і цукром на повільному вогні.

Змішайте борошно, розпушувач, імбир та корицю.

Додайте яйце до медово-масляної суміші, перемішайте.

З’єднайте сухі й рідкі інгредієнти, замісіть тісто.

Охолодіть тісто 30 хвилин, розкачайте та виріжте печиво формочками.

Випікайте за температури 180°C близько 10-12 хвилин.

Пісне імбирне печиво

Інгредієнти:


Борошно – 300 г

Цукор – 100 г

Мед – 100 г

Рослинна олія – 80 мл

Вода – 50 мл

Імбир мелений – 1 ч. л.

Кориця – 1 ч. л.

Розпушувач – 1 ч. л.

Приготування:

Підігрійте мед з водою, додайте цукор і перемішайте до розчинення.

Змішайте борошно, розпушувач, імбир і корицю.

З’єднайте сухі й рідкі інгредієнти, замісіть тісто.

Розкачайте тісто, виріжте фігурки.

Випікайте в духовці при 180°C 12-15 хвилин.

Шоколадно-імбирне печиво

Інгредієнти:


Борошно – 250 г

Какао-порошок – 50 г

Масло вершкове – 100 г

Цукор – 150 г

Яйце – 1 шт.

Імбир мелений – 1 ч. л

Кориця – 0,5 ч. л

Розпушувач – 1 ч. л

Приготування:

Розітріть масло з цукром, додайте яйце та збийте.

Просійте борошно, какао, розпушувач і спеції.

З’єднайте сухі та рідкі інгредієнти, замісіть м’яке тісто.

Розкачайте тісто й виріжте печиво.

Випікайте 12 хвилин за температури 180°C.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram



Повернутися назад