Ресторанна паста за лічені хвилини: приголомшливий рецепт від зірки МастерШеф
Зірка МастерШеф навчило готувати пасту як в ресторані
Зірка МастерШеф навчило готувати пасту як в ресторані
Взимку теж можна робити смачні салати зі свіжих овочів. Використовуйте для цього прості продукти.
Кулінарний блогер поділився дієвими порадами з приготування цього популярного соусу
Зима – пора цитрусових, тому зимова випічка особливо пахне лимоном та апельсином
Як правильно готувати кутю
Ароматне яблучне пюре, доповнене найніжнішим оксамитовим кремом, задовольнить навіть найвишуканішого гурмана.
Три прості і нетривіальні способи приготування цієї страви, які сподобаються всім
Восени краще використовувати лісові гриби, особливо смачними виходять молоді опеньки
Осінь вносить свої корективи в наш раціон, даруючи не тільки безліч свіжих овочів і фруктів, а й велику різноманітність грибів
Осінь тішить достатком фруктів, які особливо гарні в десертах і випічці.
Домашнє варення дозволить насолодитися смаком ягоди в будь-яку пору року
Апетитні і хрусткі чебуреки з сиром-прекрасне доповнення до чаю
Коли гості приходять раптово, а в холодильнику не залишилося навіть крихт від вчорашнього тістечка
Ніжне, хрустке листкове тісто у поєднанні з соковитою м’ясною начинкою – це дуже смачно
Перший тиждень Великого посту найсуворіший, і меню на тиждень підібрати дуже важко
Такі повітряні ласощі будуть чудовим доповненням до чаю або кави
Капусту можна тушкувати як "соло", так і з м'ясом, сосисками, грибами, квасолею або чорносливом
Це неймовірно молочний смаколик, коржі для котрого готуються на згущеному молоці
Домашні суші готуються з риби, рису і норі
Страва має особливу вершкову консистенцію
На сніданок замість млинців або оладок спробуйте приготувати твердий сир, смажений у клярі
Бургер можна приготувати вдома з котлети і готових булочок
Такий салат буде окрасою не лише повсякденного, але й святкового столу
Ніжний і легкий десерт сподобається багатьом, та ще й не дасть вам набрати вагу
Простий рецепти ніжного і повітряного десерту з манкою
Ці ніжні і соковиті котлети відомі у всьому світі
Таке печиво зазвичай виходить дуже легким, ніжним та крихким
Такий супчик завжди виходить дуже насиченим і ситним
Такі грибочки будуть як чудовою закускою, так і гарніром
Страва має неймовірний аромат та є дуже смачною
Фестиваль Torture Volume Il
Фан-парк 29 листопада, 16.00 Квитки - 300 грн
«У пісні повернусь...». До дня народження народного артиста України Назарія ЯРЕМЧУКА
Чернівецька обласна філармонія 30 листопада, 15:00 Квитки - 250 - 350 грн
"Шалений день, або одруження Фіґаро"
Чернівецький музично-драматичний театр імені Ольги Кобилянської 29 листопада, 17.00 Квитки - 150-400 грн