RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |
Молодий буковинець » новини » Мариновані гриби: рецепт швидкого та смачного приготування


Якщо вам раптом захотілося покуштувати маринованих грибів, - не проблема.

Візьміть на озброєння новий рецепт, назбирайте в лісі грибів, докупіть необхідний мінімум продуктів і ви зрозумієте, що однієї порції буде замало.



Якщо ж грибних місць поблизу немає або ж ви не поціновувач тихого полювання, немає нічого простішого, ніж вирушити до того ж магазину і купити печериць або глив, що можливо в будь-який час року.

Інгредієнти:

0,5 кг грибів;

1 цибулина;

1 стручок болгарського перцю;

1 пучок зелені;

3 зубки часнику;

0,5 лимона;

1,5 столові ложки цукру;

сіль.

Приготування

Гриби вимити, очистити, маленькі залишити цілими, а великі нарізати шматочками або пластинками.

Підготовлені гриби проварити протягом 15 хвилин в підсоленій воді, після чого відцідити.

Цибулю нашаткувати тонкими півкільцями, додати нарізаний тонкою соломкою болгарський перець, подрібнену зелень, подрібнений часник, лимонний сік, всипати цукор, 1 чайну ложку солі, добре перемішати, з'єднати з грибами, акуратно вимішати і поставити в закритому посуді в холодильник.

На замітку

Мариновані таким способом печериці можна їсти вже через кілька годин, лісові гриби — через 10-12 годин, але чим довше вони настоюються, тим духмянішими і смачнішими виходять.

Для швидкого маринування добре підходять печериці та гливи. Восени краще використовувати лісові гриби, особливо смачними виходять молоді опеньки.

Зелень підбирайте на свій смак — кріп, петрушку, кінзу, базилік.

Болгарський перець перед маринуванням можна злегка обсмажити.

Закуска виходить дуже ефектною, якщо взяти по половині болгарського перцю червоного і жовтого кольору.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Редактор: Галина Олійник
26-09-2021, 01:40
Коментарів 0 Переглядів 13 490


У Чернівціобленерго оприлюднили графік на завтра


Хоч і загальна кількість відвідувачів зменшилася порівняно з минулим роком, інтерес іноземців зріс.
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Чому всі заздрять українцям? Блог Ярослава Волощука
Не знаю, чи робив хтось дослідження, хто у світі найбільше задоволений своєю владою
Замість саміту миру – варіанти капітуляції. Блог Ярослава Волощука
Ви помітили, що останніми днями на єдиному марафоні поменшало розмов про другий та наступні саміти миру?
ВІДЕО Переглянути все відео

Уже цієї неділі – 24 листопада – у Чернівцях, за сприянням "Словацько-Українського культурно-освітнього товариства", відбудеться зустріч із представниками освітньої програми Free Student.

22 серпня 2023 року Президент України підписав закон, що стосується обов’язкового облаштування бомбосховищ у новобудовах. Як відреагували на ці зміни забудовники й що вони вважають пріоритетним у процесі зведення своїх новобудов, ми поцікавилися у Василя Воєвідка, генерального директора відділу продажів будівельної компанії "Родоліт".

Провайдер INTELEKT пропонує декілька надійних способів залишатися онлайн незалежно від перебоїв з електропостачанням.

В Україні є чимало компаній, що працюють в галузі архітектурного проєктування та дизайну. У міру того, як між ними зростає конкуренція, підвищується і професійний рівень архітектурних бюро. Про особливості роботи одного з таких чернівецьких бюро ми розпитали у Дарії Олексюк, операційного директора бюро архітектури та дизайну DAR group&partners.