Торт "Молочна дівчина" – дуже смачний, повітряний, просто тане в роті. Його назва звучить незвично й викликає нерозуміння.
Річ у тім, що рецепт зародився у Німеччині, а коржі для торта готуються на основі згущеного молока Milch Mädchen, що в перекладі означає "м олочна дівчина", пише
Уніан.
Торт "Молочна дівчина"
Для тіста
- Згущене молоко - 380 г
- Яйця курячі - 2 шт.
- Борошно - 160 г
- Розпушувач - 1 ч. л.
- Ванілін - на кінчику ножа
Для крему
- Вершковий сир - 300 г
- Вершки 33-35% - 400 г
- Цукрова пудра - 70 г
Для прикрашання
- Малина (за бажанням)
- Білий шоколад
- Насамперед увімкнути духовку, щоб нагрілася до 180°С.
Приготування тіста. Розбити яйця в миску. Вилити до них банку згущеного молока. Додати ванілін і збити все міксером.
Просіяти в окрему миску борошно з розпушувачем.
Всипати половину борошна в яєчно-молочну масу, збити на низьких оборотах. Те ж саме зробити з другою частиною борошна. Готове тісто для коржів за консистенцією буде, як густа сметана.
Для формування коржів можна використовувати кондитерське рознімне кільце. А випікати їх зручно на силіконовому килимку. Якщо його нема, то підійде пергаментний папір. Викласти по 2 ложки тіста всередині кільця, потім його прибрати.
Відправити деко у розігріту духовку. Для випічки коржів досить буквально 5 хвилин. Щойно вони підрум’яняться, вийняти деко й зняти з нього килимок із коржами. Спекти таким чином усі коржі.
Приготування крему. Вершковий сир викласти в миску. Всипати цукрову пудру й збити.
Вилити в іншу ємність добре охолоджені вершки, збити до стану крему. Перекласти збиті вершки у вершковий сир і збивати до об'єднання.
Збираємо торт. На тарілку або іншу підставку викласти краплю крему, щоб нижній шар не "їздив" по ній. Щедро промазати коржі кремом. Обмазати ним зверху та по боках. Відправити торт у холодильник, щоб коржі просочилися кремом.
Діставши торт, викласти на верхній шар залишки крему (якщо вони є) й вирівняти його з усіх боків. Прикрасити торт натертим білим шоколадом та малиною.
Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
29-01-2021, 01:50
0
3 928