RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |
Молодий буковинець » новини » Смачний торт "Молочна дівчина": як приготувати ніжний десерт

Смачний торт "Молочна дівчина": як приготувати ніжний десерт

Торт "Молочна дівчина" – дуже смачний, повітряний, просто тане в роті. Його назва звучить незвично й викликає нерозуміння.

Річ у тім, що рецепт зародився у Німеччині, а коржі для торта готуються на основі згущеного молока Milch Mädchen, що в перекладі означає "м олочна дівчина", пише Уніан.



Торт "Молочна дівчина"

Для тіста

- Згущене молоко - 380 г

- Яйця курячі - 2 шт.

- Борошно - 160 г

- Розпушувач - 1 ч. л.

- Ванілін - на кінчику ножа

Для крему

- Вершковий сир - 300 г

- Вершки 33-35% - 400 г

- Цукрова пудра - 70 г

Для прикрашання

- Малина (за бажанням)

- Білий шоколад

- Насамперед увімкнути духовку, щоб нагрілася до 180°С.

Приготування тіста. Розбити яйця в миску. Вилити до них банку згущеного молока. Додати ванілін і збити все міксером.

Просіяти в окрему миску борошно з розпушувачем.

Всипати половину борошна в яєчно-молочну масу, збити на низьких оборотах. Те ж саме зробити з другою частиною борошна. Готове тісто для коржів за консистенцією буде, як густа сметана.

Для формування коржів можна використовувати кондитерське рознімне кільце. А випікати їх зручно на силіконовому килимку. Якщо його нема, то підійде пергаментний папір. Викласти по 2 ложки тіста всередині кільця, потім його прибрати.

Відправити деко у розігріту духовку. Для випічки коржів досить буквально 5 хвилин. Щойно вони підрум’яняться, вийняти деко й зняти з нього килимок із коржами. Спекти таким чином усі коржі.

Приготування крему. Вершковий сир викласти в миску. Всипати цукрову пудру й збити.

Вилити в іншу ємність добре охолоджені вершки, збити до стану крему. Перекласти збиті вершки у вершковий сир і збивати до об'єднання.

Збираємо торт. На тарілку або іншу підставку викласти краплю крему, щоб нижній шар не "їздив" по ній. Щедро промазати коржі кремом. Обмазати ним зверху та по боках. Відправити торт у холодильник, щоб коржі просочилися кремом.

Діставши торт, викласти на верхній шар залишки крему (якщо вони є) й вирівняти його з усіх боків. Прикрасити торт натертим білим шоколадом та малиною.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Редактор: Анна Семьонова
29-01-2021, 01:50
Коментарів 0 Переглядів 3 928

Теги -
Фото ілюстративне

Нині в Чернівецькій області закрили п'ять малокомплектних шкіл

У Чернівцях відбудуться заходи до Дня пам’яті жертв Голодоморів
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Вранці температура повітря становить -1°


«Зараз найгостріша фаза». Блог Ігоря Буркута
Зараз найактивніша фаза російсько-української війни, яка розпочалася ще у 2014 році
Чому всі заздрять українцям? Блог Ярослава Волощука
Не знаю, чи робив хтось дослідження, хто у світі найбільше задоволений своєю владою
ВІДЕО Переглянути все відео

Уже цієї неділі – 24 листопада – у Чернівцях, за сприянням "Словацько-Українського культурно-освітнього товариства", відбудеться зустріч із представниками освітньої програми Free Student.

22 серпня 2023 року Президент України підписав закон, що стосується обов’язкового облаштування бомбосховищ у новобудовах. Як відреагували на ці зміни забудовники й що вони вважають пріоритетним у процесі зведення своїх новобудов, ми поцікавилися у Василя Воєвідка, генерального директора відділу продажів будівельної компанії "Родоліт".

Провайдер INTELEKT пропонує декілька надійних способів залишатися онлайн незалежно від перебоїв з електропостачанням.

В Україні є чимало компаній, що працюють в галузі архітектурного проєктування та дизайну. У міру того, як між ними зростає конкуренція, підвищується і професійний рівень архітектурних бюро. Про особливості роботи одного з таких чернівецьких бюро ми розпитали у Дарії Олексюк, операційного директора бюро архітектури та дизайну DAR group&partners.