Смачний торт "Молочна дівчина": як приготувати ніжний десерт

новини / Смачні рецепти
4 625
0
Смачний торт "Молочна дівчина": як приготувати ніжний десерт

Торт "Молочна дівчина" – дуже смачний, повітряний, просто тане в роті. Його назва звучить незвично й викликає нерозуміння.

Річ у тім, що рецепт зародився у Німеччині, а коржі для торта готуються на основі згущеного молока Milch Mädchen, що в перекладі означає "м олочна дівчина", пише Уніан.



Торт "Молочна дівчина"

Для тіста

- Згущене молоко - 380 г

- Яйця курячі - 2 шт.

- Борошно - 160 г

- Розпушувач - 1 ч. л.

- Ванілін - на кінчику ножа

Для крему

- Вершковий сир - 300 г

- Вершки 33-35% - 400 г

- Цукрова пудра - 70 г

Для прикрашання

- Малина (за бажанням)

- Білий шоколад

- Насамперед увімкнути духовку, щоб нагрілася до 180°С.

Приготування тіста. Розбити яйця в миску. Вилити до них банку згущеного молока. Додати ванілін і збити все міксером.

Просіяти в окрему миску борошно з розпушувачем.

Всипати половину борошна в яєчно-молочну масу, збити на низьких оборотах. Те ж саме зробити з другою частиною борошна. Готове тісто для коржів за консистенцією буде, як густа сметана.

Для формування коржів можна використовувати кондитерське рознімне кільце. А випікати їх зручно на силіконовому килимку. Якщо його нема, то підійде пергаментний папір. Викласти по 2 ложки тіста всередині кільця, потім його прибрати.

Відправити деко у розігріту духовку. Для випічки коржів досить буквально 5 хвилин. Щойно вони підрум’яняться, вийняти деко й зняти з нього килимок із коржами. Спекти таким чином усі коржі.

Приготування крему. Вершковий сир викласти в миску. Всипати цукрову пудру й збити.

Вилити в іншу ємність добре охолоджені вершки, збити до стану крему. Перекласти збиті вершки у вершковий сир і збивати до об'єднання.

Збираємо торт. На тарілку або іншу підставку викласти краплю крему, щоб нижній шар не "їздив" по ній. Щедро промазати коржі кремом. Обмазати ним зверху та по боках. Відправити торт у холодильник, щоб коржі просочилися кремом.

Діставши торт, викласти на верхній шар залишки крему (якщо вони є) й вирівняти його з усіх боків. Прикрасити торт натертим білим шоколадом та малиною.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

0 коментарів

РЕКЛАМА
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
ТОП 10
Зросте мінімальна зарплата та курс валют: що передбачає державний бюджет на 2026 рік
5 189
Вчителька з села Розтоки написала перший роман «Анна» на діалекті Буковинської Гуцульщини
4 860
Понад 40 років навчала української мови та літератури: не стало багаторічної викладачки коледжу у Чернівцях
3 564
Півтори тисячі років під ногами. Поблизу центру Чернівців виявили унікальну пам’ятку
2 903
У Чернівцях попрощалися з диригентом Володимиром Шнайдером
2 698
«Ці діти пожертвували своїми життями»: у ліцеї Чернівців – уже 14 загиблих на війні випускників
2 549
Зеленський відзначив високими нагородами двох педагогів з Буковини
2 498
«Купуй чернівецьке»: на Центральній площі триває ярмарок-презентація локальних виробників
2 492
"З'їжте за мене бутерброд "мальва": нацгвардійці з передової привітали Чернівці - відео
2 187
Не стало захисника із Буковини Степана Мартинюка
2 127


Logo
“Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” та Foreningen Ukrainian Media Fund Nordic в рамках реалізації проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів” в рамках реалізації
грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа.
Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів”


Copyright 2024. Всі права захищені. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється
при розміщенні посилання (для Інтернет-видань - гіперпосилання) на molbuk.ua. Посилання
(гіперпосилання) обов'язкове в незалежності від повного або часткового використання матеріалів.