RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |
Молодий буковинець » новини » Домашній бургер: простий рецепт соковитого м'яса в хрусткій булці

Домашній бургер: простий рецепт соковитого м'яса в хрусткій булці

Бургер - це ситна, смачна і часто не дуже корисна їжа, популярна в різних мережах фастфуду. Апетитна яловича котлета в ніжній булочці завоювала любов усього світу.

Щоб зробити цю страву більш корисною, можна приготувати її вдома з простих доступних продуктів, пише Уніан.



Склад домашнього бургера вам буде точно відомий, а смак не поступається страві відомої мережі фастфуду. Булочки для бургера можна спекти в духовці, проте набагато простіше купити готові бургерні булочки в супермаркеті. Котлета для бургера містить тільки фарш, інші добавки на зразок хліба і яєць протипоказані.

Класичний рецепт американського бургера

- Булочки для гамбургера - 4 шт.

- Свинина - 150 г.

- Яловичина - 150 г.

- Яловичий жир - 1 ст. л.

- Плавлений сир чеддер в плівці - 4 шт.

- Мариновані корнішони або невеликі огірки - 5-6 шт.

- Солодкий фіолетовий лук - 1 шт.

- Помідор - 1 шт.

- Салат-латук - 8 шт.

Для соусу:

- Майонез - 3 ст. л.

- Гірчиця в зернах - 1 ч. л.

- Щіпка солі.

- Червоний солодкий перець - 0,5 ч. л.

- Цукор - 1 ч. л.

- Дрібно нарізані мариновані огірки - 1 ст. л.

- Гранульований часник - щіпка.

- Маринад огірковий - 4 ст. л.

Булочку для бургера розрізати уздовж на 3 частини: низ, середину і верхівку. Кожну частину булочки злегка обсмажити на сухій сковороді.

М'ясо подрібнити в м'ясорубці. Якщо м'ясо недостатньо жирне, додати трохи яловичого жиру і теж подрібнити його м'ясорубкою.

У фарш додати сіль, перець, солодку суху паприку. Добре вимісити фарш до однорідності. Зробити круглі котлети діаметром як булочка для бургера і товщиною 1 см.

Котлети обсмажити на сухій сковороді 3-4 хвилини з кожного боку.

Для соусу змішати зазначені в рецепті інгредієнти. Соус повинен бути пряним і кислуватим.

Помідор, цибулю і огірки нарізати на тонкі кружечки.

Сир чеддер нарізати тонкими пластинками. Всі зрізи булочки змастити соусом, на середню булочку викласти цибулю і огірки, 3 кружечки помідора і лист салату, накрити верхівкою. На нижню частину булочки покласти котлету, сир, накрити другою частиною бургера.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram





Редактор: Анна Семьонова
2-12-2020, 01:30
Коментарів 0 Переглядів 1 425

Теги -

Дівчина вчора, 23 листопада, пішла з дому та досі не повернулася
Врятував десятки побратимів: буковинець під обстрілами вивозив товаришів із передової


Андрій Дробко служить водієм батальйону буковинської тероборони


92-річний Аркадій Мардар із Кельменців на все життя запам’ятав ті страшні моменти
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


«Зараз найгостріша фаза». Блог Ігоря Буркута
Зараз найактивніша фаза російсько-української війни, яка розпочалася ще у 2014 році
Чому всі заздрять українцям? Блог Ярослава Волощука
Не знаю, чи робив хтось дослідження, хто у світі найбільше задоволений своєю владою
ВІДЕО Переглянути все відео

Провайдер INTELEKT пропонує декілька надійних способів залишатися онлайн незалежно від перебоїв з електропостачанням.

Уже цієї неділі – 24 листопада – у Чернівцях, за сприянням "Словацько-Українського культурно-освітнього товариства", відбудеться зустріч із представниками освітньої програми Free Student.

22 серпня 2023 року Президент України підписав закон, що стосується обов’язкового облаштування бомбосховищ у новобудовах. Як відреагували на ці зміни забудовники й що вони вважають пріоритетним у процесі зведення своїх новобудов, ми поцікавилися у Василя Воєвідка, генерального директора відділу продажів будівельної компанії "Родоліт".

В Україні є чимало компаній, що працюють в галузі архітектурного проєктування та дизайну. У міру того, як між ними зростає конкуренція, підвищується і професійний рівень архітектурних бюро. Про особливості роботи одного з таких чернівецьких бюро ми розпитали у Дарії Олексюк, операційного директора бюро архітектури та дизайну DAR group&partners.