RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |
Молодий буковинець » новини » Смажений сир для гурманського сніданку

Смажений сир для гурманського сніданку

Сир із пліснявою, копчений, м'який вершковий, плавлений сир - звучить знайомо кожному. А чи чули ви про смажений сир, а точніше сир у клярі? Ця страва чудово підходить для сніданку і подарує гарний настрій на весь день.

Сонячні грудочки з ніжною м'якою начинкою всередині і хрусткою скоринкою зовні приносить справжню гурманську втіху, пише ТСН.



Смажений сир

Інгредієнти

- сир твердий - 200 г

- сир м'який - 200 г

- яйця - 2 шт.

- борошно - 3-4 стол. ложки

- сіль - за смаком

- пиво - 4 стол. ложки

- чорний мелений перець - за смаком

- кмин - за смаком

- паприка - за смаком

- рослинна олія - для обсмажування

Покроковий рецепт

Крок 1: і твердий, і м'який сир потрібно нарізати брусочками або пластинами довжиною близько 5 сантиметрів, шириною - 2 сантиметри, а товщиною - 6 міліметрів.

Крок 2: у глибоку тарілку розбити яйця, додати за смаком сіль і спеції, пиво і борошно. Збити міксером до однорідної маси, щоб не було грудочок. Тісто повинно бути як для приготування оладок.

Крок 3: викладаємо в кляр сирні пластинки і даємо їм просочитися. На розігріту сковороду, змащену олією, викладаємо сирні пластинки.

Крок 4: швидко обсмажуємо сир з усіх боків до золотистої скоринки, дістаємо його з сковороди шумовкою і перекладаємо сир на велику пласку тарілку. Сирні пластинки не повинні лежати шарами, щоб не гріти один одного.

Крок 5: готовий сир потрібно трохи охолодити, тому тарілка з сирними пластинками вирушає в холодильник.

Крок 6: поки сирні пластинки охолоджуються, встигнемо нарізати до них салат зі свіжих огірків і помідорів, і подати свіжі хрусткі тости або солоні грінки.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Редактор: Анна Семьонова
3-12-2020, 01:30
Коментарів 0 Переглядів 1 762

Теги -

Дівчина вчора, 23 листопада, пішла з дому та досі не повернулася
Врятував десятки побратимів: буковинець під обстрілами вивозив товаришів із передової


Андрій Дробко служить водієм батальйону буковинської тероборони


92-річний Аркадій Мардар із Кельменців на все життя запам’ятав ті страшні моменти
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


«Зараз найгостріша фаза». Блог Ігоря Буркута
Зараз найактивніша фаза російсько-української війни, яка розпочалася ще у 2014 році
Чому всі заздрять українцям? Блог Ярослава Волощука
Не знаю, чи робив хтось дослідження, хто у світі найбільше задоволений своєю владою
ВІДЕО Переглянути все відео

Провайдер INTELEKT пропонує декілька надійних способів залишатися онлайн незалежно від перебоїв з електропостачанням.

Уже цієї неділі – 24 листопада – у Чернівцях, за сприянням "Словацько-Українського культурно-освітнього товариства", відбудеться зустріч із представниками освітньої програми Free Student.

22 серпня 2023 року Президент України підписав закон, що стосується обов’язкового облаштування бомбосховищ у новобудовах. Як відреагували на ці зміни забудовники й що вони вважають пріоритетним у процесі зведення своїх новобудов, ми поцікавилися у Василя Воєвідка, генерального директора відділу продажів будівельної компанії "Родоліт".

В Україні є чимало компаній, що працюють в галузі архітектурного проєктування та дизайну. У міру того, як між ними зростає конкуренція, підвищується і професійний рівень архітектурних бюро. Про особливості роботи одного з таких чернівецьких бюро ми розпитали у Дарії Олексюк, операційного директора бюро архітектури та дизайну DAR group&partners.