Їжте щодня: ягода, яка захищає від старіння, раку та покращує роботу мозку
Ця ягода вже доступна на ринках
Ця ягода вже доступна на ринках
Які продукти шкодять суглобам
Вживання чорносливу щодня може уповільнити вікову втрату кісткової маси та зменшити ризик переломів кісток.
Майже усі спеції є на кухні у кожного.
Візьміть чашку з улюбленою кавою і пройдіть тест.
Вона здатна поліпшити когнітивні функції та пам'ять
Морква містить білок, кальцій, магній, фосфор і вітамін С.
У списку є світле пиво і червоне вино.
Раціон людини може впливати на тривалість її життя та зовнішній вигляд.
Попри десятиліття досліджень, докази щодо користі добавок з омега-3 залишаються туманними.
Існує міф, що невелика кількість алкоголю - корисна для серця
Виявилося, що далеко не всяка їжа добре поєднується з коренеплодом.
У кісточках ягід є небезпечна речовина
Груші особливо корисні для здоров’я кишечника та серця.
Про це мало хто знає
Як не отруїтися грибами та кому їх взагалі не можна їсти
PATSYKI Z FRANEKA / Пацикі з Франека
FLORACLUB 17 червня, 19:00 Квитки - 390 - 690 грн
Миколайчук OPEN - фестиваль глядацького кіно
14-21 червня
Кіноклуб Red
12-18 червня