Weather

Як приготувати осінній сік з гарбуза

Здоров'я / Їжа
1 265
0


Гарбузовий сік корисний, а ще кращим він стане, якщо його поєднати з апельсинами.

Про це пише Arguments



Для приготування потрібні такі продукти:

вода — 2 л;

апельсин — 4 шт.;

гарбуз — 2,5 кг;

цукор — 200 г;

лимонна кислота — 1,5 ч.л

Як приготувати

Гарбуз потрібно нарізати на шматки. Залийте в каструлі водою. Проваріть до м’якості. Коли охолоне, подрібніть блендером. В такому стані буде м'якоть. Якщо хочете без неї, тоді треба перетирати через сито або викласти в марлю та вичавити.

В сік додайте апельсиновий сік, цукор та лимонну кислоту. Поставте знову на вогонь, щоб проварити протягом кількох хвилин до розчинення цукру після закипання.

Сік готовий. Тепер його можна розлити в простерилізовані банки поки він гарячий. Якщо не плануєте так, тоді охолодіть та смакуйте.

[b]Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram[/b
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують