Крадуть соковитість котлет: які "базові" продукти треба прибрати – вони майже у всіх рецептах

Здоров'я / Їжа
1 435
0

Кулінарні секрети дозволяють подавати до столу довершені страви. І кожен з них може стати справжнім відкриттям, яким би великим не був ваш кулінарний досвід.

"Базові" рецепти котлет доволі прості. Однак в них часто вказують два популярні інгредієнти, додавання яких у страву може негативно вплинути на результат, повідомляє портал "Добрі новини".



Які продукти не варто додавати у фарш до котлет

Звісно, насамперед мова йде про хліб. Його почали додавати до котлет з метою економії, але з ним фарш стає не таким соковитим. Якщо ви не переслідуєте потребу заощадити грошей, то від хліба краще відмовитися.

Ще один неочевидний інгредієнт, який забере в котлет соковитість – яйця. Річ у тому, що вони склеюють фарш, і через це страва може вийти сухою та щільною. Кулінари радять ризикнути та приготувати котлети без яєць.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:


Logo
“Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” та Foreningen Ukrainian Media Fund Nordic в рамках реалізації проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів” в рамках реалізації
грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа.
Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів”


Copyright 2024. Всі права захищені. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється
при розміщенні посилання (для Інтернет-видань - гіперпосилання) на molbuk.ua. Посилання
(гіперпосилання) обов'язкове в незалежності від повного або часткового використання матеріалів.