Гречана каша є хітовою стравою, якщо приготувати її за всіма правилами.
Про це пише
ElegantWomen
Прокалювання крупиЦе важливий момент, про який раніше мало хто знав. Та ним майже ніхто і не користувався. Виявляється, гречана крупа стає набагато кращою, якщо її прогріти на сухій сковороді.
В процесі нагрівання крупа розкриває свої смакові властивості. Окрім того, якщо ви будете попередньо прогрівати на сковороді гречку, вона потім буде розсипчастою. На попередню підготовку перед варінням потрібно буквально 5 хвилин.
Питання посудуГотувати можна в будь-чому, але є найкращий варіант. Виберіть для гречки каструлю з товстим дном. В цьому випадку продукт буде готуватися рівномірно, завдяки ефективному розподіленню температури.
Смакова добавкаКашу маслом не зіпсуєш. І це в першу чергу стосується гречки. Якщо за 8 хвилин до завершення приготування покласти в кашу ще й дрібно порізану цибулину, то гарнір вийде на новий рівень. Якщо сира цибуля вас непокоїть, тоді трохи обсмажте її та заправте гарнір.
Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
26-10-2024, 01:45
0
984