RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |



Буряк – дуже цінний та корисний овоч, який може бути основою для смачних та ситних салатів, а також закусок та соусів.

Про це пише OBOZ.UA



Інгредієнти:

Буряк – 8 шт середніх

Цибуля – 1 шт

Олія – 2 ст. л

М'ясний фарш – 300 г

Сіль і перець

Рис – 100 г

Селера із зеленню – 4 стебла (близько 50 г)

Сік 1 лимона

Капуста савойська чи звичайна молода – 250 г

Вода – 400 мл

Спосіб приготування:

1. Буряк почистити, загорнути у фольгу та запекти в розігрітій до 200°C духовці до готовності (приблизно 1-1.5 години). Або можна зварити. Після вичистити серединки буряка, подрібнити його.

2. На розігрітій сковороді з олією підсмажити нарізану цибулю. Додати фарш, посолити та смажити до готовності.

3. Додати промитий рис, подрібнену селеру, половину середин буряка, сік 1/2 лимона, сіль і перець, перемішайте. Соус повинен вийти кисло-солодкий. Тому, якщо буряк дуже солодкий, додайте більше лимонного соку.

4. Капусту і селеру наріжте, викладіть у каструлю, де тушкуватиметься буряк, і додайте інші серединки буряків.

5. Начиніть буряки готовою сумішшю, викладіть на капусту, посоліть, додайте сік лимона і воду. Накрийте кришкою і тушкуйте на повільному вогні до готовності (приблизно 1 годину).

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
23-10-2024, 01:45
Коментарів 0 Переглядів 1 069

• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Олена Рєпіна – випускниця Міжнародної програми "Капеланська академія"


«По ліки їду дев’ять кілометрів». Блог Людмили Осадчук
Як живуть мешканці села Чорнівка, яке приєднали до Чернівецької територіальної громади
Долар не буде вищим за 47 гривень. Блог Богдана Сторощука
Які будуть ціни, курс долара та інфляція у 2025 році
ВІДЕО Переглянути все відео

Паровоз не курсував уже понад 60 років

Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.

"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.

Кожен маленький гість отримає солодкий подарунок за віршик чи талант. Варто лиш продекламувати віршик чи розповісти, яким чемним був цього року.