add to bookmarks додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Тури з Чернівців Весілля Каталог фірм Форум Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео Форум Юрист-онлайн Погода в Чернівцях
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Публікації "МБ" » ЄВРОМАЙДАН

Паста Болоньєзе є чудовою стравою, завдяки якій можна нагодувати сім'ю та ще лишиться на потім.
18-10-2024, 00:15 Детальніше

Дуже смачне варення з кизилу готується елементарно просто
17-10-2024, 00:30 Детальніше

Маринований буряк - чудовий різновид консервації для смачної овочевої закуски взимку
16-10-2024, 01:45 Детальніше


Дієтологи в один голос запевнили, що абсолютно безпечно, і навіть корисно, їсти гарбуз щодня
16-10-2024, 01:00 Детальніше

Дуже смачна морква по-корейськи виходить саме так
15-10-2024, 00:45 Детальніше


Несмажена гречка набагато корисніша за коричневу і потребує особливого приготування
14-10-2024, 01:00 Детальніше

Неймовірно простий рецепт Брауні, який під силу навіть кондитерам-початківцям
13-10-2024, 01:00 Детальніше

На його приготування треба менш як годину і все – можна їсти!



12-10-2024, 19:43 Детальніше

Готувати яблучне варення досить просто, але процес має свої особливості
11-10-2024, 00:30 Детальніше

Найбільш особливо смачною є хрумка капуста, в приготуванні якої є свої тонкощі
10-10-2024, 01:45 Детальніше

Запечений гарбуз виходить дуже смачним як у солоному, так і солодкому вигляді
10-10-2024, 00:45 Детальніше

Однак багато людей припускають, що рецепт торта завжди вимагає великих зусиль та багато часу на його приготування
5-10-2024, 01:30 Детальніше

Святкувати настання осені можна з сезонною випічкою, наприклад, гарбузовим чизкейком
29-09-2024, 01:15 Детальніше

Суп — поширена перша страва, який зазвичай готують на м'ясному бульйоні, з куркою, свининою чи іншим видом м'яса
29-09-2024, 00:45 Детальніше

Друга назва тетері - "рябко", яку каша отримала через свій колір
28-09-2024, 14:05 Детальніше

Готувати рататуй доволі просто, але в приготуванні страви є свої тонкощі
28-09-2024, 00:30 Детальніше

Приготувати смачний кетчуп можна самостійно
27-09-2024, 23:59 Детальніше

Цієї страви вистачить приблизно на шість порцій і найкраще подавати її одразу після приготування.
25-09-2024, 00:15 Детальніше

Проте крупу можна не лише варити для гарніру, а й додавати в супи або робити з них начинку для вареників
23-09-2024, 01:45 Детальніше

У приготуванні крупи є свої тонкощі й секрети, завдяки яким гречка набуває неперевершеного смаку
19-09-2024, 23:57 Детальніше

Можна приготувати багато котлет на всю сім'ю, навіть якщо фаршу зовсім мало

15-09-2024, 18:20 Детальніше

Окрім томатів, вам треба лише цукор та сіль.
15-09-2024, 01:45 Детальніше

Крім цього, плавлений сир не поступиться магазинному, адже його можна зробити не лише вершковим, а й гострим
14-09-2024, 02:01 Детальніше

Огірочник має давню історію, але його сучасний рецепт дещо трансформувався.
13-09-2024, 02:00 Детальніше
• Новини партнерів
Погода, Новости, загрузка...
getLinks(2); ?>
ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі
{slider sliderID='1' category="60" template="default" aviable="global" from="0" limit="3" cache="yes"}
ВІДЕО Переглянути все відео
{slider sliderID='2' category="12" template="default" aviable="global" from="0" limit="3" cache="no"}
• прес-релізи

Провайдер INTELEKT пропонує декілька надійних способів залишатися онлайн незалежно від перебоїв з електропостачанням.
• Опитування
Блоги
«Зараз найгостріша фаза». Блог Ігоря Буркута
Зараз найактивніша фаза російсько-української війни, яка розпочалася ще у 2014 році
Чому всі заздрять українцям? Блог Ярослава Волощука
Не знаю, чи робив хтось дослідження, хто у світі найбільше задоволений своєю владою
Wicked: чародійка

Жанр: фантастика, пригоди

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 12:30 16:10

Жанр: трилер, екшн

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 17:30

Жанр: драма

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 15:30

Жанр: трилер

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 19:10
Новини України