Рецепт торта-еклера без випічки: ви більше не захочете готувати інакше

Смачні рецепти / Їжа
3 045
0
Рецепт торта-еклера без випічки: ви більше не захочете готувати інакше

Десерти без випічки - справжній порятунок для домогосподарок, коли потрібно приготувати щось ефектне, але немає бажання вмикати духовку. Одним із таких десертів є неймовірно простий торт "Еклер" від Джессіки Мороне.

Ці ностальгічні ласощі поєднують у собі все, що ви любите в класичному еклері, але у форматі легкого в приготуванні десерту, пише УНІАН з посиланням на TastingTable.



"Принадність цього рецепта в його простоті. Він настільки легкий у приготуванні, що вам потрібно всього лише зібрати всі інгредієнти разом, а холодильник зробить усю іншу роботу", - каже Мороне.

Для приготування вам знадобиться всього шість інгредієнтів:

1 упаковка (96 г) ванільного моментального пудингу;
2 склянки (480 мл) холодного незбираного молока;
1 упаковка (225 г) вершкового сиру, розм'якшеного;
1 ¾ склянки (420 мл) жирних вершків, розділених;
2 упаковки крекерів;
1 склянка (175 г) напівсолодких шоколадних крапель.

Приготування:

У великій мисці збийте суміш для пудингу та молоко до однорідності. Залиште на 5 хвилин, поки пудинг трохи загусне. В іншій мисці збийте розм'якшений вершковий сир до кремової консистенції. Після цього, додайте приготований пудинг у миску з вершковим сиром і збийте їх до однорідності. В окремій мисці збийте 1 склянку вершків до стійких піків. Потім акуратно з'єднайте збиті вершки з пудинговою масою.

Далі вам необхідно викласти шар крекерів на дно форми. Автор використовує форму розміром 23×33 см. Після чого рівномірно розподіліть половину вершкової начинки поверх крекерів. Повторіть шари з рештою крекерів і кремом.

Решту ¾ склянки вершків розігрійте в мікрохвильовці до теплого стану, потім додайте до них шоколадні краплі та перемішайте до отримання гладкої глазурі. Цю глазур необхідно вилити на торт і рівномірно її розподілити.

Залишається тільки накрити форму фольгою, прибрати в холодильник мінімум на 4 години. Щойно торт повністю застигне, його можна нарізати і подавати.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:

Колонка

Читають Коментують

Свіжий номер

Афіша

політика, влада

економіка

здоров'я

культура

спорт

Каталог фірм