Понеділок, 21 квітня 2025

Рецепт ідеальної кабачкової ікри

Їжа / Смачні рецепти
736
0
Рецепт ідеальної кабачкової ікри

Це фірмовий, найулюбленіший варіант ікри. Готую в мультиварці або сотейнику. Якщо вдома є залишки кетчупу — додаю його. Їмо з хлібом і помідором або з молодою картоплею та кропом.

Про це пише NV.



Інгредiєнти:

Кабачок - 1 кг
Морква - 200 г
Цибуля ріпчаста - 200 г
Корінь петрушки - 1 шт.
Часник - 1 зубчик
Паста томатна - 2 ст. л.
Кетчуп - 2 ст. л.
Ріпакова олія - 4 ст. л.
Цукор - 1 ст. л.
Лавровий лист - 2 шт.
Перець духмяний, горошок - 4 шт.
Перець чорний, горошок - 6 шт.
Сіль - за смаком
Чорний перець - за смаком

Приготування

Крок 1

Цибулю нарізати маленькими кубиками. Корінь петрушки та моркву натерти на великій тертці. Кабачки нарізати середніми кубиками. У мультиварці нагріти олію. Покласти в олію цибулю, посипати її цукром і пасерувати, помішуючи, на середньому вогні до прозорості. Додати натерту моркву і петрушку до цибулі, зубчик часнику відправити туди ж. Знову пасерувати, помішуючи, на невеликому вогні до м'якості та золотистого кольору.

Крок 2

До овочів покласти кабачки, прянощі, томат пасту та кетчуп. Посоліть, перемішайте і тушкуйте під кришкою, помішуючи хвилин 30. Кабачки мають стати повністю м'якими. Вийняти лавровий лист і подрібнити ікру занурювальним блендером у грубе пюре. Поперчити. Насолоджуватися зі свіжими овочами та свіжим багетом.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
[xfgiven_reclama][/xfgiven_reclama]

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують