Готуємо пісне медове печиво: швидкий рецепт

Смачні рецепти / Їжа
747
0
Готуємо пісне медове печиво: швидкий рецепт

Під час посту або коли ви на дієті - обмежувати себе у солодощах не варто. Але потрібно підібрати такі рецепти, де мінімум інгредієнтів, які впливають на вашу вагу або які дозволені у піст. Тому пропонуємо вам рецепт пісного медового печива.

Як приготувати пісне та ароматне медове печиво, розповідає РБК-Україна (проєкт Styler) з посиланням на відео на каналі кулінарки Дарії Даріко у YouTube.



Що вам знадобиться:

Мед - 40 г
Цукор - 80 г
Вода - 80 мл
Олія - 40 г
Борошно - 220 г
Сода - ½ ч. ложки
Сіль - дрібка
Кориця - ½ ч. ложки
Кардамон мелений - ¼ ч. ложки
Гвоздика мелена - ¼ ч. ложки

Як готувати пісне медове печиво

У невелику каструлю налийте воду, додайте цукор та мед. Поставте на повільний вогонь і доведіть суміш до кипіння, постійно її помішуючи. Зніміть з вогню та дайте трохи охолонути. Додайте сіль, соду та олію, ретельно розмішайте, щоб все розчинилося.

У великій мисці змішайте просіяне борошно та спеції. Повільно, перемішуючи, змішуйте сухі та рідкі інгредієнти. Спочатку тісто вимішуйте лопаткою, потім руками. Розкачайте його у пласт товщиною 5 мм.

За допомогою формочок або стакана зробіть печиво. Візьміть деко, застеліть його пергаментом та викладіть печиво.

Розігрійте духовку до 200 градусів. Випікайте печиво 5-7 хвилин.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:

Колонка

Читають Коментують

Свіжий номер

Афіша

політика, влада

економіка

здоров'я

культура

спорт

Каталог фірм