
Солодка ковбаска – це класичний рецепт з дитинства, який можна приготувати в домашніх умовах із доступних інгредієнтів, а найголовніше – без випічки.
Главред знайшов рецепт десерту, який буде танути в роті.
Відомо, що місцеві кондитери Шотландії ще наприкінці XIX століття вперше приготували цей десерт. Очевидно, що за такий тривалий час різних варіацій приготування накопичилося чимало. Проте ми обрали простий та доступний. Рецепт опублікували на TikTok-сторінці @smachno_tyt.
Інгредієнти:
- печиво - 450 г;
- горіхи - 80 г;
- какао - 2 ст.л;згущене молоко (сире) - 3-4 ст.л(якщо хочете помірно солодку ковбаску);
- масло - 100-150 г.
Спершу потрібно половину печива подрібнити за допомогою блендера в порошок, решту поламати на невеликі шматочки.
Далі візьміть арахіс або ж звичайні волоські горіхи, але спершу подрібніть їх.
Потім поєднайте печиво та горіхи, не забудьте додати трішки какао та згущеного молока.
Розтопіть частину вершкове масло та додайте його до печива, якщо масла виявиться замало, тоді залийте іншу половину продукту.
Все перемішайте, потім викладіть масу на харчову плівку і загорніть в ковбаску. Помістіть на 4-5 годин в холодильник, потім зніміть плівку і подавайте десерт до столу.
Смачного!
Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram