
Ці кульки мають характерний горіховий смак кокоса, темного шоколаду і кремову мигдалеву начинку, щоб передати всі класичні смаки популярного батончика.
Про це пише NV.
Багаті антиоксидантами фініки забезпечують природну солодкість, тоді як тертий кокос і мигдаль сухого обсмажування додають клітковину і ту горіхову смакову комбінацію, яку ми всі знаємо і любимо. Але справжня видатна особливість цієї закуски на винос - це мигдальна олія в центрі, що надає кремову, насичену текстуру і корисні жири, щоб ви почувалися бадьорими до наступного прийому їжі. Але не вірте нам на слово. Спробуйте ці енергетичні кульки розміром з укус, використовуючи всі наші поради та рекомендації для успіху нижче!
Інгредiєнти:
Фінік - 1 стакан
Мигдаль - ⅓ стакани
Кокосова стружка - 3 ¼ стакани
Мигдальна олія (almond butter) - ¼ стакани
Какао-порошок - 2 ч.л.
Сіль - ¼ ч.л.
Чорний шоколад 70-75% - 30 г
Приготування
Крок 1
Покладіть фініки в невелику жароміцну миску; залийте окропом. Дайте постояти, поки вони злегка не розм'якнуть, приблизно 5 хвилин. Добре злийте воду
Крок 2
Тим часом подрібніть мигдаль у кухонному комбайні до стану грубого помелу, приблизно 8 разів. Додайте фініки без соку, кокос, 1/4 склянки мигдалевої олії, какао і сіль; перемішуйте доти, доки тісто не сформується і не буде відставати від стінок миски, приблизно 30 секунд. Перекладіть суміш у середню миску; накрийте і поставте в холодильник на 15 хвилин.
Крок 3
Вистеліть деко пергаментним папером. Викладіть 1 столову ложку фінікової суміші на чисту робочу поверхню; акуратно притисніть у коло. Викладіть близько 1/4 чайної ложки мигдалевої олії, що залишилася, в центр кола. Обережно защипніть фінікову суміш навколо мигдалевої олії, щоб запечатати; скачайте між долонями, щоб сформувати гладку кульку. Викладіть на підготовлене деко. Повторіть процес із фініковою сумішшю, що залишилася, та мигдальною олією.
Крок 4
Розігрійте шоколад у невеликій мисці, придатній для використання в мікрохвильовій печі, на високій потужності, поки він не розплавиться (близько 1 хвилини), перемішавши через 30 секунд.
Крок 5
Рівномірно полийте кульки розтопленим шоколадом. Охолодіть, не накриваючи, поки не застигнуть, близько 10 хвилин. Подавайте негайно або перекладіть у герметичний контейнер і зберігайте в холодильнику до 1 тижня.
Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram