5 помилок в приготуванні сирників: ось, чому страва не тримає форму
Сирники - це одна з найулюбленіших страв української кухні, яка відома своєю ніжною текстурою та смаком
Сирники - це одна з найулюбленіших страв української кухні, яка відома своєю ніжною текстурою та смаком
Поєднання риби з овочами робить страву схожою на рагу, яке доповнюється соусом з масла та сиру
Майже кожна країна світу має свою кукурудзяну кашу
фото: Freepik Борщ - одна з найбільш смачних та популярних страв української кухні, яку обожнюють за її смак та яскравий колір
Такі трубочки з лаваша дуже прості в приготуванні, виходять смачними та неймовірно ситними
Не рекомендується готувати тушонку з надто жирного м'яса, наприклад, зі свинячих обрізків
У разі неправильного готування вони стануть гумовими і втратять смак
Макарони з сиром, приготовані на плиті чи запечені до хрусткої скоринки, є бажаним доповненням до будь-якої основної страви
Кутя - найголовніша обрядова страва на Святвечір
Зимові сезонні фрукти чудово підходять для того, щоб готувати з них смачні страви
Смажена картопля, певно, найпростіший гарнір до вечері. Проте не кожен сорт при смаженні стане ідеальною стравою
Домогтися ідеального результату можна дотримуючись простих правил
В ідеалі подавати цю закуску гарячою, але вона добре смакує і в холодному вигляді
Господині продовжують готувати святкові салати - "Мімозу", "Оселедець під шубою" або крабовий салат - які можна зробити смачнішими, додавши нові інгредієнти
Кожна родина може похвалитися своїми традиційними ласощами, такими як тирамісу, "Спартак" чи "Наполеон". Але чому б цього року не спробувати щось новеньке
Закуска стане легкою й смачною стравою, яка потішить гостей та додасть вашому святковому столу свіжості й барвистості
Майонез, як джерело дієтичного жиру, може відігравати важливу роль у засвоєнні жиророзчинних вітамінів
Якість та свіжість інгредієнтів неабияк впливають на олів'є. Наприклад, дешева ковбаса може легко зіпсувати весь смак салату
Майонез - це відомий соус, надзвичайно популярний для новорічних салатів
В Україні відзначають Святвечір та Різдво наприкінці грудня. У ці дні прийнято готувати певний перелік страв, однак можна також зробити і особливу каву
Олів'є - це класичний салат, який став символом новорічних застіль у багатьох країнах
Традиційна українська кутя - це символічна страва, що готується з пшениці, маку, меду та горіхів
Варенуха - старовинний український напій, який був улюбленим на святкових застіллях ще за часів козаків
Традиційними інгредієнтами куті є каша, зазвичай, пшенична, мед, мак та горіхи. Проте різдвяна кутя має багато варіацій, тому в кожному українському регіоні ця страва різниться
Знаменитий дубайський шоколад можна приготувати в домашніх умовах, щоб не переплачувати за оригінал
Учасник кулінарного шоу "МастерШеф-13" розкрив простий рецепт приготування смачних канапок зі шпротами
Від такої подачі салату та закуски одночасно всі будуть в приємному шоці
Спробуйте приготувати печиво з бананами та вівсянкою за цим рецептом
Цей рецепт стане справжньою знахідкою, якщо ви на Святвечір подаєте тільки пісні страви
Узвар, який є обовʼязковим атрибутом Святого вечора, готують переважно з сушених яблук та грушок. Однак для цікавішого смаку й аромату туди можна додавати сливи, цедру апельсинів та лимонів, ягоди
Іво Бобул & Лілія Сандулеса «Зустріч наша пізня...»
Чернівецький музично-драматичний театр ім. О. Кобилянської 1 грудня, 16:00 та 19:00
"Ромео і Джульєтта"
Чернівецький музично-драматичний театр імені Ольги Кобилянської 30 листопада, 18.00 Квитки - 150-400 грн
"Казки на поді"
Чернівецький музично-драматичний театр ім. Ольги Кобилянської (Сцена - майстерня) 30 листопада,11.30 Квитки - 150 грн