RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |

Цю запіканку можна приготувати за два дні наперед
26-11-2024, 02:00 Детальніше

Це чудовий десерт, який легко приготувати без використання духовки
26-11-2024, 00:30 Детальніше

Марципан набагато легше приготувати вдома, ніж ви можете подумати
23-11-2024, 01:00 Детальніше

В Україні розпочався Різдвяний піст, під час якого не можна вживати м'ясо, молочні продукти та яйця
21-11-2024, 01:15 Детальніше

Аранчині - обсмажені або запечені кульки з ризотто або рису
21-11-2024, 00:45 Детальніше

Грибна галета вимагає попереднього пасерування начинки, щоб випарувати воду з грибів та цибулі
20-11-2024, 00:45 Детальніше

Для того, щоб знати, що дає пишність омлету, важливо розуміти технологію з'єднання продуктів
17-11-2024, 01:45 Детальніше

Таке печиво вирізають у формі ялинок, сніжинок, зірок, чоловічків, а потім прикрашають глазур'ю та кольоровими посипками
17-11-2024, 01:15 Детальніше

Такі ласощі будуть смачніші від магазинних
14-11-2024, 00:15 Детальніше

Корисний метод допоможе зекономити купу часу в процесі приготування голубців
12-11-2024, 22:24 Детальніше

Він був створений лауреатом Пулітцерівської премії, авторкою книг кулінарії Джулії Москін
11-11-2024, 01:45 Детальніше

Рецепт котлет, який стане справжньою знахідкою для господинь
11-11-2024, 01:00 Детальніше


Яйця та борошно не є обов’язковими інгредієнтами для приготування сирників
10-11-2024, 01:15 Детальніше

Штурханці - традиційна українська страва з картопляного тіста та сиру
9-11-2024, 00:15 Детальніше

Пастила в домашніх умовах готується просто і з яблук будь-якого сорту
8-11-2024, 02:00 Детальніше

Чебуреки можна готувати не лише з соленими начинками
8-11-2024, 00:15 Детальніше

Виробництво починається з підбору якісних інгредієнтів
7-11-2024, 00:15 Детальніше

Яєчню можна приготувати за сотнями різних рецептів, проте саме цей виявився оригінальним та водночас простим.
5-11-2024, 01:15 Детальніше

Ця випічка стане ідеальною парою до чаю
4-11-2024, 00:15 Детальніше

Щоб приготувати салат з консервованим тунцем знадобиться зовсім небагато часу, а на смак це зовсім не вплине
2-11-2024, 02:00 Детальніше

Дуже смачне мармурове печиво як у кондитерських готується напрочуд просто
1-11-2024, 00:45 Детальніше

Для того, щоб ковбаса була смачною та легкою для споживання, краще обирати нежирну свинину
30-10-2024, 23:20 Детальніше

Десерт виходить насиченим, з хрусткими горіхами та теплим ароматом спецій
29-10-2024, 00:15 Детальніше

Бульйон потрібен для приготування багатьох страв - овочевих супів, рагу, соусів та тушкованого м'яса, додаючи аромату та підкреслюючи смак
28-10-2024, 01:15 Детальніше

Найголовніше для приготування цієї пасти - правильно визначити пропорції продуктів
23-10-2024, 00:45 Детальніше

Буряковий квас - важливий напій української кухні, який використовували для приготування борщів та обрядової їжі
22-10-2024, 00:15 Детальніше
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Можна побачити роботи Тараса Полатайка, Станіслава Туріни, Віолетти Олійник та інших


«По ліки їду дев’ять кілометрів». Блог Людмили Осадчук
Як живуть мешканці села Чорнівка, яке приєднали до Чернівецької територіальної громади
Долар не буде вищим за 47 гривень. Блог Богдана Сторощука
Які будуть ціни, курс долара та інфляція у 2025 році
ВІДЕО Переглянути все відео

Паровоз не курсував уже понад 60 років

Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.

"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.

Кожен маленький гість отримає солодкий подарунок за віршик чи талант. Варто лиш продекламувати віршик чи розповісти, яким чемним був цього року.