Цю запіканку можна приготувати за два дні наперед
Це чудовий десерт, який легко приготувати без використання духовки
Марципан набагато легше приготувати вдома, ніж ви можете подумати
В Україні розпочався Різдвяний піст, під час якого не можна вживати м'ясо, молочні продукти та яйця
Аранчині - обсмажені або запечені кульки з ризотто або рису
Виходить швидка, ситна і дуже смачна страва
Грибна галета вимагає попереднього пасерування начинки, щоб випарувати воду з грибів та цибулі
Для того, щоб знати, що дає пишність омлету, важливо розуміти технологію з'єднання продуктів
Таке печиво вирізають у формі ялинок, сніжинок, зірок, чоловічків, а потім прикрашають глазур'ю та кольоровими посипками
Такі ласощі будуть смачніші від магазинних
Корисний метод допоможе зекономити купу часу в процесі приготування голубців
Він був створений лауреатом Пулітцерівської премії, авторкою книг кулінарії Джулії Москін
Рецепт котлет, який стане справжньою знахідкою для господинь
Яйця та борошно не є обов’язковими інгредієнтами для приготування сирників
Штурханці - традиційна українська страва з картопляного тіста та сиру
Пастила в домашніх умовах готується просто і з яблук будь-якого сорту
Чебуреки можна готувати не лише з соленими начинками
Виробництво починається з підбору якісних інгредієнтів
Яєчню можна приготувати за сотнями різних рецептів, проте саме цей виявився оригінальним та водночас простим.
Ця випічка стане ідеальною парою до чаю
Щоб приготувати салат з консервованим тунцем знадобиться зовсім небагато часу, а на смак це зовсім не вплине
Як приготувати смачний морквяний торт
Дуже смачне мармурове печиво як у кондитерських готується напрочуд просто
Для того, щоб ковбаса була смачною та легкою для споживання, краще обирати нежирну свинину
Цей багатий на білки смаколик можна їсти і на сніданок.
Десерт виходить насиченим, з хрусткими горіхами та теплим ароматом спецій
Бульйон потрібен для приготування багатьох страв - овочевих супів, рагу, соусів та тушкованого м'яса, додаючи аромату та підкреслюючи смак
Гарбузова каша багата на вітаміни та мінерали
Найголовніше для приготування цієї пасти - правильно визначити пропорції продуктів
Буряковий квас - важливий напій української кухні, який використовували для приготування борщів та обрядової їжі
Причиною пожежі є необережне поводження з відкритим вогнем
Вулиці перекриють через капітальний ремонт
Підрядник мав закінчити роботи до зими, але у терміни не вклався.
Можна побачити роботи Тараса Полатайка, Станіслава Туріни, Віолетти Олійник та інших
Як живуть мешканці села Чорнівка, яке приєднали до Чернівецької територіальної громади
Які будуть ціни, курс долара та інфляція у 2025 році
ВІДЕО
Переглянути все відео
Паровоз не курсував уже понад 60 років
Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.
"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.
Кожен маленький гість отримає солодкий подарунок за віршик чи талант. Варто лиш продекламувати віршик чи розповісти, яким чемним був цього року.