RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |


агато дівчат, які починають займатися спортом, трохи "врізають" харчування, щоб підтягнути тіло й побачити результат своїх старань. Замість булочки до кави в обід варто звертати увагу на корисні перекуси, які містять клітковину й низьку калорійність.

Дієтологи радять обирати закуски, які містять високий вміст поживних речовин, білка та клітковини, пише Eatthis.



Дієтологиня Мелісса Ріфкін зазначила, що якщо для вас важливим є схуднення, тоді треба обмежити себе в цукрі та порожніх калоріях. Саме ці продукти уповільнюють втрату ваги й сприяють накопиченню жиру в організмі. Вона склала список кількох найкращих закусок, які ідеально підійдуть для здорового харчування.

Яблуко
Фрукт забезпечить організм клітковиною та безліччю мінералів та вітамінів.

Морква та хумус
Вони наповнені ситною клітковиною та корисними жирами. Хумус в поєднанні з морквою стане ідеальною закускою.

Грецький йогурт
Найкращим варіантом вважається неароматизований йогурт без цукру, який містить важливі мікроелементи, зокрема, цінний кальцій. Додавайте для смаку ягоди, щоб перекус став ще смачнішим.

Яйце
Зварене круто яйце – це чудовий перекус на схудненні. Дієтологиня каже, що яйця містять необхідні нам мікроелементи – холін та вітамін D.

Горіхи
Більшість видів горіхів містять корисні жири, клітковину та білки. Це хороший варіант для перекусу, але важливо не зловживати ними.

Смузі
Збийте в блендері шпинат, огірок та капусту з додаванням води, щоб отримати смачну закуску. У мережі є безліч рецептів здорових смузі, тож інгредієнти можна додавати згідно з власними вподобаннями.

Індичка
Пісне м’ясо вважається чудовим варіантом для закуски. Достатньо з’їсти кілька шматочків, щоб насититися. Індичка має високий вміст білка та низький вміст вуглеводів. Можна натерти зверху твердий сир, щоб м’ясо смакувало ще краще.

Здорові закуски допомагають уникнути переїдання під час основного приймання їжі, підтримуючи стабільний рівень цукру в крові. А ще вони відіграють важливу роль в покращенні обміну речовин. Регулярне вживання невеликих порцій їжі, а саме закусок, може підтримувати активний метаболізм, що сприяє ефективному спалюванню калорій.

Цей матеріал призначений для загальноосвітніх цілей і його не слід використовувати для постановки медичних діагнозів чи самолікування.


Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Сьогодні, 01:30
Коментарів 0 Переглядів 285

[/center]

Укриття обладнано вентиляційною системою, замінено електромережу, двері та світильники
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Можна побачити роботи Тараса Полатайка, Станіслава Туріни, Віолетти Олійник та інших


«По ліки їду дев’ять кілометрів». Блог Людмили Осадчук
Як живуть мешканці села Чорнівка, яке приєднали до Чернівецької територіальної громади
Долар не буде вищим за 47 гривень. Блог Богдана Сторощука
Які будуть ціни, курс долара та інфляція у 2025 році
ВІДЕО Переглянути все відео

Паровоз не курсував уже понад 60 років

Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.

"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.

Кожен маленький гість отримає солодкий подарунок за віршик чи талант. Варто лиш продекламувати віршик чи розповісти, яким чемним був цього року.