Рецепт хрусткої брюсельської капусти в клярі

Їжа / Смачні рецепти
877
0

Подавати цю страву можна як гарнір, закуску або навіть головну страву. Ніхто не зможе здогадатися, що за цією хрусткою, смачною оболонкою ховаються овочі!

Навіть якщо ви не любите овочі, ця смажена на сковороді брюссельська капуста змінить вашу думку! Вона викликає справжню залежність завдяки яскравому смаку та хрусткій текстурі. Брюссельська капуста ідеально поєднується з насиченим соусом Баффало, який додає їй пікантності та глибини смаку. Про це пише NV.



Інгредієнти:

Брюссельська капуста - 128 г
Борошно пшеничне - 125 г
Хлібні сухарі панірувальні - 200 г
Ріпакова олія - за смаком
Сіль - за смаком
Чорний перець - за смаком
Соус Баффало - за смаком

Приготування

Крок 1

У великій каструлі з підсоленою киплячою водою відварити брюссельську капусту до яскраво-зеленого кольору, поки вона не стане м'якою, як виделка, 8-10 хвилин. Відцідити та промити холодною водою.

Крок 2

У три неглибокі миски розкласти борошно, яйця та панко. У велику сковорідку на середньому вогні налити достатню кількість ріпакової олії, щоб покривала капусту пізніше, і нагріти до блиску.

Крок 3

Вийміть брюссельську капусту: Занурити в борошно, потім в яйце, потім в сухарі. Додайте брюссельську капусту в паніровці олію і обсмажте до золотистого кольору і хрусткої скоринки, приблизно по 2 хвилини з кожного боку.

Крок 4

Перекладіть на тарілку, застелену паперовим рушником, посоліть і поперчіть. Подавати до столу з соусом Бафало. Смачного!

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:

Новини Дня

23:59
Трамп не вважає участь Зеленського в переговорах про мир «дуже важливою»
23:40
У Чернівецькій громаді планують закрити Коровійське сміттєзвалище
23:20
Кому зі знаків зодіаку пощастить вихідними, 22-23 лютого
23:00
У центрі Чернівців облаштують ще дві платні парковки
22:40
Магнітні бурі: прогноз на ці вихідні, 22–23 лютого
22:23
У якій країні ЄС можна оперативно отримати громадянство
22:00
У Чернівцях відремонтують ще один міжбудинковий проїзд
21:38
Гороскоп на 22 лютого для всіх знаків зодіаку
21:20
Медик розповів, що спричиняє 80% випадків інсульту
20:58
Найпопулярніші паролі, які можна зламати за секунди: перевірте, чи є ваш у списку
20:37
Поліцейські попереджають про шахрайство: буковинці втрачають тисячі гривень
20:18
Активізуються інформаційні диверсії: СБУ зробило важливе попередження
19:59
У Чернівцях померла відома рестораторка
19:41
Вдарив відром в обличчя: у Чернівцях побилися водійка та працівник мийки
19:20
Від музичного вечора до вистав для дітей: куди піти на вихідних у Чернівцях - дайджест
19:00
Модернізація пункту пропуску «Порубне»: на якій стадії роботи
18:40
На Буковині податківці створили Консультаційний центр: допомагають розібратися із заблокованими податковими накладними
18:19
У перинатальному центрі Чернівців жінка народила трійню
18:18
Чи дійсно якість телевізорів Xiaomi відповідає їх ціні?*
реклама
17:58
Не "батон" і не "суп": як правильно називати популярні страви українською
17:41
Освіта, промисловість: де в Україні найбільше бракує працівників
17:19
Росіяни продовжують тиснути під Покровськом: Генштаб розповів про ситуацію на фронті
16:59
Чернівецька ОВА рекомендує закладам освіти піти на карантин на 10 днів
16:45
Вчені розповіли, як худнути без дієт: потрібно дотримуватися п’яти правил
16:36
На Буковині попрощалися із захисником Дмитром Олійником
Більше Новин

Колонка

Читають Коментують

Свіжий номер

Афіша

політика, влада

економіка

здоров'я

культура

спорт

Каталог фірм