Подавати цю страву можна як гарнір, закуску або навіть головну страву. Ніхто не зможе здогадатися, що за цією хрусткою, смачною оболонкою ховаються овочі!
Навіть якщо ви не любите овочі, ця смажена на сковороді брюссельська капуста змінить вашу думку! Вона викликає справжню залежність завдяки яскравому смаку та хрусткій текстурі. Брюссельська капуста ідеально поєднується з насиченим соусом Баффало, який додає їй пікантності та глибини смаку. Про це пише NV.
Інгредієнти:
Брюссельська капуста - 128 г
Борошно пшеничне - 125 г
Хлібні сухарі панірувальні - 200 г
Ріпакова олія - за смаком
Сіль - за смаком
Чорний перець - за смаком
Соус Баффало - за смаком
Приготування
Крок 1
У великій каструлі з підсоленою киплячою водою відварити брюссельську капусту до яскраво-зеленого кольору, поки вона не стане м'якою, як виделка, 8-10 хвилин. Відцідити та промити холодною водою.
Крок 2
У три неглибокі миски розкласти борошно, яйця та панко. У велику сковорідку на середньому вогні налити достатню кількість ріпакової олії, щоб покривала капусту пізніше, і нагріти до блиску.
Крок 3
Вийміть брюссельську капусту: Занурити в борошно, потім в яйце, потім в сухарі. Додайте брюссельську капусту в паніровці олію і обсмажте до золотистого кольору і хрусткої скоринки, приблизно по 2 хвилини з кожного боку.
Крок 4
Перекладіть на тарілку, застелену паперовим рушником, посоліть і поперчіть. Подавати до столу з соусом Бафало. Смачного!
Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram