Щоб кутя не скисла. Головні правила приготування та зберігання традиційної страви
Кутя здається простою стравою лише на перший погляд. Насправді вона вимагає точності, терпіння та розуміння процесів
Кутя здається простою стравою лише на перший погляд. Насправді вона вимагає точності, терпіння та розуміння процесів
Розповідаємо, що потрібно готувати на Різдво, щоб стіл був щедрим і вразив усіх гостей.
Рецепт смачної маринованої капусти швидкого приготування.
Шоколадний "Наполеон" – один із тих десертів, який завжди справляє враження на святковому столі
Для багатьох людей хліб є щоденним продуктом харчування, і часто виникає потреба зберегти його свіжим якомога довше.
Суп - це не лише легка перша страва, а й справжній спосіб насититися, якщо правильно підібрати інгредієнти
Якщо ви прагнете урізноманітнити раціон корисними цільнозерновими продуктами і при цьому дбаєте про здоров’я серця, зверніть увагу на булгур
Салати з буряка можна їсти хоч щодня. Готувати їх можна з різними овочами, зеленню, цибулею, бобовими, оселедцем, оливками.
Я Запечений гарбуз - це не лише смачно, а й надзвичайно корисно
Один простий секрет, щоб деруни не темніли та залишались апетитними після смаження.
Навіть із простим набором техніки в гуртожитку можна готувати корисні, ситні та різноманітні страви
Страва готується швидко та стане яскравим акцентом літнього столу
Існують десерти, які не лише задовольнять смакові рецептори, а й подбають про ваше здоров’я
Італійці не просто скуштували українську кухню - вони її полюбили
Більшість українських туристів в Італії обирає класичний гастрономічний маршрут - піца, паста, тірамісу
Якщо ви хочете з'їсти тарілку смачної пасти аль денте, якою італійці насолоджуються чи кожного обіду, тоді пропонуємо поради, як приготувати ідеальну пасту по-італійськи
Багато хто вважає кульбабу звичайним бур’яном, але насправді це дуже корисна рослина з унікальними властивостями
Рецепт ідеальної пропорції продуктів
Ці рецепти допоможуть вам смачно та креативно використати залишки варених яєць після Великодня
Є ідеальний рецепт паски, яка тішить смаком, але не додає зайвих сантиметрів на талії
Саме від борошна залежить текстура паски
Яскрава та оригінальна пасочка стане окрасою святкового столу
Не завжди випічка виходить ідеальною та може підгоріти
Рецепт смачної паски від Володимира Ярославського
Вам знадобиться один секретний інгредієнт
Головні секрети приготування тіста, які забезпечать ідеальний результат навіть без досвіду чи дорогих інгредієнтів
Рецепт смачної паски від Екстор Хіменеса-Браво.
Вважається, що звичка промивати макарони походить із тих часів, коли багато макаронних виробів на ринку були низької якості, виготовлені із суміші ніжної та твердої пшениці та були дуже крохмалистими
Рецепт смачної паска від Тетяни Литвинової
Не проґавте сезон березового соку! Закрийте березовий сік у банки з лимоном, апельсином, ківі, мороженими ягодами, ананасом, шипшиною, чорносливом, смородиною або цукерками "Дюшес" чи
«Магія Різдва»
Зал органної та камерної музики Чернівецької обласної філармонії імені Д.Гнатюка 29 грудня, 18:00 Квитки - 300 - 400 грн
Різдвяна історія у Чернівцях
Чернівецька обласна філармонія 28 грудня, 17:00 Квитки - 250 - 350 грн
Вистава «Різдвяний пампушок»
Чернівецький академічний обласний театр ляльок 28 грудня, 12:00 Квитки - 100 грн