Молодий буковинець » Смачні рецепти

Щоб паста вийшла ідеальною. Чи варто промивати відварені макарони та як запобігти їх злипанню

Вважається, що звичка промивати макарони походить із тих часів, коли багато макаронних виробів на ринку були низької якості, виготовлені із суміші ніжної та твердої пшениці та були дуже крохмалистими

03 кві 2025
ТОП 10
Вчителька з села Розтоки написала перший роман «Анна» на діалекті Буковинської Гуцульщини
4 731
Понад 40 років навчала української мови та літератури: не стало багаторічної викладачки коледжу у Чернівцях
3 470
Півтори тисячі років під ногами. Поблизу центру Чернівців виявили унікальну пам’ятку
2 875
У Чернівцях попрощалися з диригентом Володимиром Шнайдером
2 624
«Ці діти пожертвували своїми життями»: у ліцеї Чернівців – уже 14 загиблих на війні випускників
2 516
Зеленський відзначив високими нагородами двох педагогів з Буковини
2 394
«Купуй чернівецьке»: на Центральній площі триває ярмарок-презентація локальних виробників
2 374
Не стало захисника із Буковини Степана Мартинюка
2 087
"З'їжте за мене бутерброд "мальва": нацгвардійці з передової привітали Чернівці - відео
2 086
Загорівся магазин: на Буковині за добу сталося три пожежі
1 916

Logo
“Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” та Foreningen Ukrainian Media Fund Nordic в рамках реалізації проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів” в рамках реалізації
грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа.
Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів”


Copyright 2024. Всі права захищені. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється
при розміщенні посилання (для Інтернет-видань - гіперпосилання) на molbuk.ua. Посилання
(гіперпосилання) обов'язкове в незалежності від повного або часткового використання матеріалів.