Господині продовжують готувати святкові салати - "Мімозу", "Оселедець під шубою" або крабовий салат - які можна зробити смачнішими, додавши нові інгредієнти
Кожна родина може похвалитися своїми традиційними ласощами, такими як тирамісу, "Спартак" чи "Наполеон". Але чому б цього року не спробувати щось новеньке
В Україні відзначають Святвечір та Різдво наприкінці грудня. У ці дні прийнято готувати певний перелік страв, однак можна також зробити і особливу каву
Традиційними інгредієнтами куті є каша, зазвичай, пшенична, мед, мак та горіхи. Проте різдвяна кутя має багато варіацій, тому в кожному українському регіоні ця страва різниться
Прийдешній рік ознаменувався історичною подією для нашої держави – у ніч із 31-го грудня на 1-е січня призупинено прокачку російського (сибірського) газу по газотранспортній системі України до Європи.