Які продукти шкодять вашим суглобам: припиніть їх вживати
Які продукти шкодять суглобам
Які продукти шкодять суглобам
Вживання чорносливу щодня може уповільнити вікову втрату кісткової маси та зменшити ризик переломів кісток.
Майже усі спеції є на кухні у кожного.
Візьміть чашку з улюбленою кавою і пройдіть тест.
Вона здатна поліпшити когнітивні функції та пам'ять
Морква містить білок, кальцій, магній, фосфор і вітамін С.
У списку є світле пиво і червоне вино.
Раціон людини може впливати на тривалість її життя та зовнішній вигляд.
Попри десятиліття досліджень, докази щодо користі добавок з омега-3 залишаються туманними.
Існує міф, що невелика кількість алкоголю - корисна для серця
Виявилося, що далеко не всяка їжа добре поєднується з коренеплодом.
У кісточках ягід є небезпечна речовина
Груші особливо корисні для здоров’я кишечника та серця.
Про це мало хто знає
Як не отруїтися грибами та кому їх взагалі не можна їсти
"Орган і голос: дует натхнення" 1 лютого, 17:00 Валерія Балаховська (орган), Сергій Андрощук (тенор) Солісти Національного будинку органної та камерної музики України
Циганок шоу та Шнайдер оркестра 1 лютого, 15:30 Запрошують на шоу-концерт в чарівній атмосфері сцени-панорами
"Пори року" Антоніо Вівальді 31 січня, 18:30 Академічний камерний оркестр "Capriccio" Чернівецької обласної філармонії ім.Д.Гнатюка