Які продукти і страви довше зберігають свої корисні властивості, пояснила лікарка-гастроентерологиня, дієтологиня, кандидатка медичних наук Ірина Бережна
Всі натуральні та органічні м'ясні продукти містять необхідні людському організму білки, які дають близько 15% від загальної кількості харчової енергії та являються будівельним матеріалом для регенерації і побудови тканин організму, а також ефективних антитіл проти інфекцій.
Фахівець розповіла, що все-таки є певна доза шампанського, вживання якої не приносить жодної, більш-менш помітної, шкоди для організму будь-якої людини
В ході дослідження також помітили, що ті, хто приймав аспірин і заразилися коронавірусом, одужували в середньому на два або три дні швидше, ніж люди, які цього не робили
Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.
"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.