RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |
Молодий буковинець » Здоров'я » Їжа » Чому не можна зберігати молоко на дверцятах холодильника: відповідь експертів


Багато хто з нас використовує холодильники неправильно. Наприклад, чимало людей використовують дверцята для зберігання молока. Про це йдеться у матеріалі Express.



Експерти з холодильного обладнання розкрили помилки, яких багато хто з нас припускається, користуючись холодильниками - зокрема, ставлячи молоко у дверцята.

Перевантаження нашого холодильника є однією з найпоширеніших помилок, які ми всі робимо, каже провідний кулінарний менеджер Miele GB Сезар Фернандес. Він пояснив, що переповнені холодильники страждають від поганого повітряного потоку. Через це кухонному приладу важче підтримувати постійну температуру.

Сезар каже, що холодильники не повинні бути захаращеними, а надлишок запасів – це "велике ні-ні". Проте порожньому холодильнику доводиться більше працювати, щоб регулювати температуру, споживаючи більше енергії, тому вкрай важливо знайти правильний баланс.

Він також рекомендує проводити щомісячне глибоке очищення наших холодильників – і він дає чудову пораду, як найкраще це зробити. Очевидно, що краще прибрати всі полиці та ящики, але слід уникати агресивних хімікатів.

Замість цього використовуйте м’який миючий засіб або суміш води та харчової соди. Сезар рекомендує тримати в холодильнику невелику тарілку з кавовими зернами або бікарбонатною содою. Він каже, що вони чудово вбирають небажані запахи:

"Ви можете зберігати їх у дверцятах холодильника, при цьому ви точно не повинні зберігати молоко чи інші молочні продукти в цій частині холодильника".

Своєю чергою Люсінда Ханкін, кулінарний стиліст служби рецептів Gousto, каже, що для цього є вагома причина. Вона пояснила, що дверцята - це місце, де температура холодильника коливається найбільше. І найкраще, якщо це можливо, тримати молочні продукти при постійній температурі.

Експерт каже, що їх варто зберігати в найхолоднішій частині холодильника – ззаду, де температура більш стабільна.

Вона також радить зберігати молочні продукти в оригінальній упаковці або в добре закритому контейнері, щоб запобігти впливу повітря, яке може прискорити псування.

Люсінда також має кілька спеціальних порад щодо м’яких сирів. Вона каже, що це гарна ідея зберігати їх на вощеному папері, перш ніж поміщати в контейнер - це дозволить їм "дихати", водночас залишатися захищеними.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
7-10-2024, 00:30
Коментарів 0 Переглядів 1 113


Дівчина вчора, 23 листопада, пішла з дому та досі не повернулася
Врятував десятки побратимів: буковинець під обстрілами вивозив товаришів із передової


Андрій Дробко служить водієм батальйону буковинської тероборони
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


«Зараз найгостріша фаза». Блог Ігоря Буркута
Зараз найактивніша фаза російсько-української війни, яка розпочалася ще у 2014 році
Чому всі заздрять українцям? Блог Ярослава Волощука
Не знаю, чи робив хтось дослідження, хто у світі найбільше задоволений своєю владою
ВІДЕО Переглянути все відео

Провайдер INTELEKT пропонує декілька надійних способів залишатися онлайн незалежно від перебоїв з електропостачанням.

Уже цієї неділі – 24 листопада – у Чернівцях, за сприянням "Словацько-Українського культурно-освітнього товариства", відбудеться зустріч із представниками освітньої програми Free Student.

22 серпня 2023 року Президент України підписав закон, що стосується обов’язкового облаштування бомбосховищ у новобудовах. Як відреагували на ці зміни забудовники й що вони вважають пріоритетним у процесі зведення своїх новобудов, ми поцікавилися у Василя Воєвідка, генерального директора відділу продажів будівельної компанії "Родоліт".

В Україні є чимало компаній, що працюють в галузі архітектурного проєктування та дизайну. У міру того, як між ними зростає конкуренція, підвищується і професійний рівень архітектурних бюро. Про особливості роботи одного з таких чернівецьких бюро ми розпитали у Дарії Олексюк, операційного директора бюро архітектури та дизайну DAR group&partners.