RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |


Багато хто з нас використовує холодильники неправильно. Наприклад, чимало людей використовують дверцята для зберігання молока. Про це йдеться у матеріалі Express.



Експерти з холодильного обладнання розкрили помилки, яких багато хто з нас припускається, користуючись холодильниками - зокрема, ставлячи молоко у дверцята.

Перевантаження нашого холодильника є однією з найпоширеніших помилок, які ми всі робимо, каже провідний кулінарний менеджер Miele GB Сезар Фернандес. Він пояснив, що переповнені холодильники страждають від поганого повітряного потоку. Через це кухонному приладу важче підтримувати постійну температуру.

Сезар каже, що холодильники не повинні бути захаращеними, а надлишок запасів – це "велике ні-ні". Проте порожньому холодильнику доводиться більше працювати, щоб регулювати температуру, споживаючи більше енергії, тому вкрай важливо знайти правильний баланс.

Він також рекомендує проводити щомісячне глибоке очищення наших холодильників – і він дає чудову пораду, як найкраще це зробити. Очевидно, що краще прибрати всі полиці та ящики, але слід уникати агресивних хімікатів.

Замість цього використовуйте м’який миючий засіб або суміш води та харчової соди. Сезар рекомендує тримати в холодильнику невелику тарілку з кавовими зернами або бікарбонатною содою. Він каже, що вони чудово вбирають небажані запахи:

"Ви можете зберігати їх у дверцятах холодильника, при цьому ви точно не повинні зберігати молоко чи інші молочні продукти в цій частині холодильника".

Своєю чергою Люсінда Ханкін, кулінарний стиліст служби рецептів Gousto, каже, що для цього є вагома причина. Вона пояснила, що дверцята - це місце, де температура холодильника коливається найбільше. І найкраще, якщо це можливо, тримати молочні продукти при постійній температурі.

Експерт каже, що їх варто зберігати в найхолоднішій частині холодильника – ззаду, де температура більш стабільна.

Вона також радить зберігати молочні продукти в оригінальній упаковці або в добре закритому контейнері, щоб запобігти впливу повітря, яке може прискорити псування.

Люсінда також має кілька спеціальних порад щодо м’яких сирів. Вона каже, що це гарна ідея зберігати їх на вощеному папері, перш ніж поміщати в контейнер - це дозволить їм "дихати", водночас залишатися захищеними.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
7-10-2024, 00:30
Коментарів 0 Переглядів 1 249


Дівчина спакувала потрібні військовим речі в коробки, які так і назвала – "коробка допомоги"


Вулиці перекриють через капітальний ремонт
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Можна побачити роботи Тараса Полатайка, Станіслава Туріни, Віолетти Олійник та інших


«По ліки їду дев’ять кілометрів». Блог Людмили Осадчук
Як живуть мешканці села Чорнівка, яке приєднали до Чернівецької територіальної громади
Долар не буде вищим за 47 гривень. Блог Богдана Сторощука
Які будуть ціни, курс долара та інфляція у 2025 році
ВІДЕО Переглянути все відео

Паровоз не курсував уже понад 60 років

Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.

"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.

Кожен маленький гість отримає солодкий подарунок за віршик чи талант. Варто лиш продекламувати віршик чи розповісти, яким чемним був цього року.