«Зіб'є тиск» та внормує холестерин. 7 переваг часнику для здоров’я та кому краще виключити його з раціону
За тисячі років до того, як цією спецією почали приправляти улюблені страви, її використовували як лікувальний засіб.
За тисячі років до того, як цією спецією почали приправляти улюблені страви, її використовували як лікувальний засіб.
Численні чаї мають інгредієнти, які допомагають боротися із запаленням та інфекцією
Універсальний рецепт приготування печериць
Це відмінна альтернатива класичному пирогу
Для здоров'я серця важливі також фізична активність, помірне вживання алкоголю та обмеження червоного м'яса, випічки і десертів
Буряк має кілька поживних властивостей, які можуть зробити його чудовим доповненням до збалансованої дієти
Як час споживання кави впливає на тривалість життя
Один зі способів зберегти авокадо якомога довше - заморозити його
Два найбільш поширених припущення про причини акне
Способи, які допоможуть зробити шкіру ідеальною абсолютно без косметики.
Лікар розповів про те, що людям з алергічними реакціями слід акуратніше вживати розчинну каву.
Надмірне споживання цукру змушує підшлункову працювати на межі
Нутриціолог назвала міфи про несумісність продуктів
Дієтолог поділився інформацією про корисні властивості яєць, про які багато хто міг не знати
Існують харчові продукти які зміцнюють судини, покращують їх еластичність
Остеопороз - це стан, який послаблює кістки, роблячи їх більш сприйнятливими до переломів
Дослідження показали, що існує ідеальний сніданок, який допоможе вам схуднути, і це не пов’язано з самою їжею
Картопля - це не просто один із найпопулярніших харчових продуктів, а справжній предмет наукових досліджень
Багато дівчат тренуються з макіяжем на обличчі, що може призвести до багатьох проблем зі шкірою
Сколіоз - це поширена проблема серед дітей, яка часто залишається непоміченою на ранніх етапах
Цей рослинний інгредієнт доступний, доступний, ситний і сповнений білка і клітковини
Цей овоч поєднує в собі всі корисні якості
Є продукти, які майже не містять калорій, тому не будуть шкодити фігурі й будуть до смаку практично усім
Які продукти треба їсти для зміцнення судин
Вживання сезонних коренеплодів — це корисна звичка, яка має багато переваг для здоров’я, довкілля та навіть економії
Фото: stockasso/depositphotos Вживання цибулі покращує здоров’я серця, впливає на регуляцію рівня цукру в крові
Такі продукти можуть підвищити ризик розвитку деменції, діабету та серцевих захворювань
Їхній вплив пояснюється здатністю стимулювати вироблення травних ферментів та посилювати відчуття голоду.
Лікарі-дієтологи радять вживати сир у помірній кількості - не більше 50–70 грамів на день.
Добавки можуть чудово заповнити дефіцити, якщо організм не отримує їх у потрібній кількості.
20 відтінків звуку
Палац "Академічний" 13 грудня, 18:00 Квитки - 200 - 700 грн
"Кайдашева сім'я"
Ірина Зінковська
Чернівецька обласна філармонія 13 грудня, 17:00 Квитки - 350 - 700 грн