Їжа для мозку. Які продукти корисні для мислення, розуму та сну
Фахівці поділилися своїми улюбленими продуктами для підтримки здоров’я мозку і тими, яких вони уникають
Фахівці поділилися своїми улюбленими продуктами для підтримки здоров’я мозку і тими, яких вони уникають
Вона поділилася секретом, що допомагає їй зупинити старіння. Як виявилось, зберегти красу шкіри можна і без "пластики"
Завдяки численним біологічним властивостям розмарин століттями використовується у кулінарії та медицині
Здоров'я кишківника, як і всього організму, варто берегти
Сніданок вважається одним із головних ранкових "ритуалів", адже саме вранці ми маємо "підгодувати" організм
Використання деяких мийних засобів може спричинити проблеми. Зокрема, при прибиранні будинку можна пошкодити меблі та техніку
Виявилося, що вживання цього напою в рази знижує ризик рецидиву одного з видів раку
Вживання м'яса, овочів і "кисломолочки" може бути корисним для здоров'я ознаки, оскільки вони є джерелом багатьох поживних речовин, необхідних для правильного функціонування організму
Її корисні властивості доведені.
Лікарка склала правильний раціон для посту
Однією з найважливіших зон для створення гармонії є спальня
Смузі є популярним ранковим напоєм
Який режим харчування медики визнали небезпечним
Їх є чотири
Те, що ми їмо і п'ємо, безпосередньо впливає на наше здоров'я, і є продукти, які потрібно вживати щодня.
Є дуже велика користь відмови від цукру, поділилися експерти.
Антимікробна резистентність є однією із серйозних загроз для охорони здоров’я
5 видів борошна, які набагато корисніші за пшеничне.
Місце вирощування обліпихи впливає на поліфенольний профіль її ягід, зазначили дослідники.
Чи справді існує весняна втома
Існують підступні продукти, які можуть вводити в оману, а ви про це можете навіть не здогадуватись
Що рекомендують їсти експерти з харчування для боротьби з ожирінням
У списку є фрукти і гриби.
Зазначається, що поживні речовини, які містяться в дикій рибі, допомагають запобігти деяким захворюванням
Важко уявити їжу без соусів, адже вони не тільки збагачують смак страви, а й підвищують харчову цінність або навпаки - знижують її.
Ми щоденно вживаємо цукор - крім звичайного, який ми кладемо у чай чи каву ще доданий, який міститься у багатьох продуктах харчування
Експертка також назвала випадки, у яких треба звернутися до лікаря.
Що відомо про цей продукт
Що саме можна їсти?
Вживати продукти з холестерином потрібно в обмеженій кількості, оскільки надлишок може викликати проблеми зі здоров'ям
Зубата втрата
Чернівецький академічний обласний театр ляльок 16 листопада, 12:00 Квитки - 100 грн
"СІДІ ТАЛЬ. АІДИШЕ НЕШУМЕ"
Чернівецький музично-драматичний театр імені Ольги Кобилянської 16 листопада, 18.00 Квитки - 150-300 грн
"ГНОМ ДЖЕРОМ І ПІВ КІЛОГРАМА ЦУКРУ"
Чернівецький музично-драматичний театр імені Ольги Кобилянської 16 листопада, 11.30 Квитки - 150 грн