RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |


Хоча алкоголь за своєю суттю не корисний, дієтологи стверджують, що існують більш корисні для здоров'я алкогольні напої. Вони низькокалорійні та з низьким вмістом цукру, пише eatthis.com.



Експерти нагадують, що масштабний метааналіз 2023 року, в якому було розглянуто понад 107 досліджень, що охоплюють дані за більш ніж 40 років, показав, що жодна кількість алкоголю не є повністю безпечною. Тому вони наполягають на поміркованості та ретельному відборі.

Отже, якщо ви все-таки вирішили вживати алкоголь, є більш здорові способи включити його до свого раціону. Наприклад, вживання води разом з алкоголем може допомогти компенсувати його зневоднювальний ефект. Крім того, суттєве значення має вибір напою.

6 найкорисніших видів алкоголю та коктейлів з усіх існуючих

Світле пиво. Не містить доданий цукор, у ньому всього 6 грамів вуглеводів. Крім того, світле пиво має один із найнижчих показників міцності. Стверджується, що одна або дві порції легкого пива можуть сприяти поліпшенню здоров'я, вживання кількох порцій одночасно - шкідливе.

Червоне вино. Містить антиоксиданти, які роблять його більш корисним для здоров'я. Крім того, червоне вино зазвичай не містить доданого цукру і містить трохи більш як 100 калорій. Здоровий вибір - один келих.

Хард-зельцер. Являє собою комбінацію газованої води, ароматизаторів і алкоголю. Простий список інгредієнтів, а також низький вміст міцності роблять цей напій одним із найкращих виборів.

Ranch Water. Зазвичай складається з текіли, соку лайма і газованої води.

Горілка з содовою. Цей простий напій готується тільки з горілки та газованої води. Не містить вуглеводів і цукру, і в ньому всього близько 75 калорій.

Текіла з льодом. Зберігає низький вміст калорій і вуглеводів та не містить доданого цукру. Крім того, вживання алкоголю в чистому вигляді може з часом призвести до того, що ви питимете напій повільніше, що вбереже вас від зловживання.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
28-06-2024, 22:57
Коментарів 3 Переглядів 32 793

Hаписав: yura, Коментарів: 287, Новин: 0, 28 червня 2024 23:33
В новині:
НАДЗВИЧАЙНО НЕБЕЗПЕЧНИЙ (ЧРЕЗВЫЧАЙНО ОПАСЕН, РОСІЙСЬКОЮ) алкоголь тим, що: (не знаю який пункт з наступних двох відповідає більшій небезпеці - ЛИШЕ СПРАВЖНІ ПРОФЕСІОНАЛИ ЗНАЮТЬ ЦЕ):
1) ті, хто п'ють алкогольні напої, поступово втрачають свої внутрішні органи
2) але алкоголь небезпечний ще й тим, що чим більше алкоголю випити на протязі невеликого проміжку часу, - тим більше отруюється свідомість і тим менше усвідомлює отруєна істота НЕБЕЗПЕКИ (ОПАСНОСТИ, РОСІЙСЬКОЮ) ЯКІ СТАЮТЬ НИМИ ЛИШЕ для тих, хто пересувається з отруєною свідомістю, якщо на них звичайно нічого не падає зверху, коли вони не пересуваються

Те саме і про отруєння свідомості при курінні цигарок і про любе інше отруєння свідомості

Знаю, що тепер на усіх пачках цигарок з'явились Дуже Великі, Дуже Чіткі, Дуже Видимі Застереження Рятівного Чорного Кольору про те, що ДО СМЕРТІ призводить куріння цигарок

То Точно Такі Самі, Дуже Великі, Дуже Видимі Застереження Рятівного Чорного Кольору Мають Бути На Пакунках Усіх Потенційно Небезпечних Субстанцій, включаючи й на упаковках абсолютно білої і тому ніби то абсолютно невинної солі - адже та білизна, а значить ніби то корисність ( полезность ) солі надзвичайно оманлива - сіль також НАДЗВИЧАЙНО НЕБЕЗПЕЧНА

Hаписав: москалям тут не місце, Коментарів: 0, Новин: 0, 29 червня 2024 13:19
В новині:
Якщо так подобаються коментувати російськими словами, то вибирай Ростов-на-Дону, а це украінське видання тому :
Русскій воєнний корабль іді на х&й!!!
Нагадую особливо небезбечними є москалі, а не сіль та вкрай небепечними є коментатори, що прожити не можуть без російських слів.
Нагадую, в тих хто вживає москальські слова зуби чорніють, але в цього коментатора вони вже давно прогнили

Hаписав: yura, Коментарів: 287, Новин: 0, 29 червня 2024 14:02
В новині:
Цитата: москалям тут не місце

Нагадую особливо небезбечними є москалі, а не сіль та вкрай небепечними є коментатори, що прожити не можуть без російських слів.

НАДЗВИЧАЙНО НЕБЕЗПЕЧНА сіль
Нічого не знаю про значення слова: москалів, окрім того, що в давнину це слово означало солдат, не здивуюсь, якщо так звали і солдат Австро-Угорської армії і солдат Румунської армії на Буковині

Цитата: москалям тут не місце

зуби чорніють, але в цього коментатора вони вже давно прогнили

у мене через тотальну економію у чернівцях вигнило 3 зуби разом із нервами - і хіба існують чесні у чернівцях з більшою кількістю зубів

Цитата: москалям тут не місце
Якщо так подобаються коментувати російськими словами, то вибирай Ростов-на-Дону, а це украінське видання

Чесність не залежить ні від мови, ні від території, ні від віку, ні від статі, ні від виду, ні від сили істоти - це інваріант математичною мовою і я перекладаю лише ті слова, які дуже різняться українською та російською, - більше мов не знаю

І напрямок, куди мені йти, не тобі визначати - чи може ти мені ГРОШЕЙ на мій похід босоніж пішки до Ростова-на-Дону перевести прагнеш ?

У деяких групах світло будуть відключати п'ять разів на добу
Такі заходи зміни у структурі навчання є вимушеними
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


«Це якесь варварство!» Блог Галини Олійник
У центрі міста майже ніде сховатися від сонця
Сподіваємося на краще, але готуймося до гіршого. Блог Ярослава Волощука
На третьому році повномасштабної війни ми знову і знову повертаємось до теми дефіциту електроенергії.
ВІДЕО Переглянути все відео

Теніс - це не просто спорт, це мистецтво, яке об'єднує гравців і вболівальників з усього світу. Його популярність зростає завдяки видатним зіркам, які своїми досягненнями та майстерністю вписали свої імена в історію. Давайте познайомимося з деякими з них.

Ми запрошуємо тебе у простір, де ти реалізуєш всі свої фантазії, а ми тобі у цьому допоможемо. YuKo Studios - це команда, яка буде з тобою на одній хвилі від старту до фінішу. Все це заради того, щоб ТВІЙ контент вийшов на високий рівень.

Не так давно в самому серці Чернівців відчинив двері сучасний Центр естетичної медицини “KARDI’“, де буковинці й гості міста можуть скористатися цілим спектром доглядових процедур і отримати якісне лікування. Які ж послуги там можна отримати і чим особливий заклад — далі.